Ztracený dostal šálu z pravého králíka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Ztracený dostal šálu z pravého králíka

Vánoce slavných
Vánoce slavných (ara)

I přes smutek, který se valil společností po tragédi z miulého týdne, se české celebrity chlubily o Vánocích na sociálních sítích dárky, které dostaly.

Marek Ztracený (38), zpěvák

S rodinou prožil Vánoce doma v Železné Rudě. „V kontextu událostí posledních dní, které nemůžu dostat z hlavy ani ze srdce jsem si kromě jiného uvědomil, že tyhle momenty na gauči s nejbližšími u Grinche nemusí být samozřejmostí. Užijte si každou minutu,“ napsal ke snímku s manželkou Marcelou (38) a synem Markem (12). K další fotce s živým králíkem pak připsal: „K Vánocům jsem mimo jiné dostal šálu z pravého králíka.“

Simona Krainová (50), modelka

S početnou rodinou strávila svátky nestárnoucí modelka. »Vagnerfamily«, okomentovala snímek se syny, manželem Karlem (47) a dalšími příbuznými.

Mariah Carey v sexy reklamní kampani na vánoční spodní prádlo

Video se připravuje ...

Tomáš Klus (37), zpěvák

Doma v Mníšku pod Brdy prožil svátky populární písničkář. „Dobrou chuť a nekonečné štěstí vám všem. Kéž nám dobromysl a sounáležitost vydrží navždy...,“ rozepsal se k rodinné fotce Tomáš.

Pavel Šporcl (50), houslista

Hudebník překvapivě vyfotil u stromečku jen sám sebe s dárky. „Co mi mj. donesl Ježíšek,“ připsal ke snímku, na němž má např. nový holící strojek nebo světlo s nápisem ON-AIR, což znamená v branži »natáčí se« nebo »vysílá se«.

Milan Peroutka (33), zpěvák

U vánoční fotky se zpěvák, který se letos oženil se svým přítelem Dominikem (25), vyfotil s adventním kalendářem. „Máme jich doma šest,“ pochlubil se s tím, že jen tři byly s čokoládami a ostatní byly tzv. onlajn, přes které s manželem plnili úkoly.

Bohuš Matuš (50), zpěvák

Svátky prožil se svojí skoro tříletou dcerou Natálkou a přítelkyní Lucií (20). „Rozkrajovali jsme jablíčka a pouštěli skořápky se svíčkami,“ svěřil Bohuš.

Marek Ztracený se tajně oženil! Propálil to před fanoušky na koncertě

Video se připravuje ...



Přečtěte si
libusa
27. 12. 2023 • 10:02

U vetsiny fotek ,jsou nekolik let stare????

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.