Kdepak zpěv! Klus objevil zlatou žílu... a ta mu pěkně posype | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Kdepak zpěv! Klus objevil zlatou žílu... a ta mu pěkně posype

Tamara a Tomáš Klusovi
Tamara a Tomáš Klusovi (Instagram)

Léta patří k nejoblíbenějším zpěvákům současnosti a už několikátou hereckou zkušeností Tomáš Klus (37) dokazuje, že nemá jen talent tvořit hudbu. V takovém seriálu ZOO patří k vítaným postavám, diváci se dokonce shodují, že se pro herectví přímo narodil. Jablko nepadlo daleko od stromu, na úspěšnou dráhu totiž nastupují i jeho děti. 

Všechny tři se totiž objeví v seriálu Dcera národa, který bude vyprávět příběh Karla Havlíčka Borovského očima dcery slavného literáta. Josefína, Alfréd a Jenovéfa za sebou mají již první zkoušky, o čemž referovala pyšná máma Tamara na svých sociálních sítích. 

Tamara a Tomáš Klusovi na cenách Anděl: Koho bezmezně miluje a obdivuje?

Video se připravuje ...

Zatímco pro Alfréda a Jenovéfu jde o první zkušenost, Josefína už je skoro profík. Už si totiž s Tomášem stihla zahrát v seriálu ZOO. „S tátou se mi točí dobře a moc mě to herectví baví. Občas se stane, že chodíme i pozdě spát, protože točíme do noci. Líbí se mi tu,“ referovala nadšeně o natáčení. 

Podle svědectví z produkce mají ale velký talent pro hraní všechny děti. Nelze tedy vyloučit, že půjdou ve šlépějích umělecky nadaných rodičů a v budoucnu prorazí. 

Tomáš Klus složil pro seriál ZOO písničku KOUZ(L)OO

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Jitka Dittrichová
10. 1. 2024 • 16:08

V čem je umělecky nadaná Klusová ???

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.