Hanychová a Dopita: První slova o dítěti | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Hanychová a Dopita: První slova o dítěti

Agáta s Mirkem Dopitou
Agáta s Mirkem Dopitou (Instagram)

Zdálo by se, že Rozárka definitivně uzavřela u Agáty Hanychové (38) cyklus plození dětí... a ono ne. Šťastná čerstvě vdaná paní dalšího potomka s manželem Mirkem Dopitou (39) rozhodně nezavrhla. 

„Když máš tři děti, tak ani nepřemýšlíš, zda něco zvládáš. Prostě se snažíš přežít,“ vtipkovala Aguš na Instagramu. Jenže co potom čtyři? Nic není nemožné a u Agáty si člověk nemůže být jistý nikdy - stejně jako s další svatbou, by jistě uměla překvapit i s miminkem.

Agáta Hanychová měsíc po porodu: Za porod dostala odměnu!

Video se připravuje ...

Jenže si uvědomuje svoje limity. Není to tak dávno, co sama bojovala s komplikacemi, které mělo na svědomí totální fyzické i psychické vyčerpání, což samozřejmě nelze přisuzovat jen péči o děti, ale i nepříjemným událostem okolo předávání dcery Rozárky a extrémnímu pracovnímu tempu. Nicméně Agáta je odvážná žena a kdyby si k ní náhodou našel další přírůsek do rodiny cestu, patrně by se zuby - nehty nebránila. Ani Mirek Dopita nepatří k těm, kteří by další dítě zavrhli. Děti má obecně rád a velmi rychle si našel cestu k Mie a Rozárce, které má Agáta z předchozích vztahů. 

Poplašné zprávy o těhotenství, které se po svatbě vyrojily jako houby po dešti, však oba dva bagatelizovali. „Snad ne, nevím o tom. Stoprocentně nebudu dneska,“ smála se Agáta pro eXtra.cz. „Kdyžtak až zítra,“ přidal se pobaveně Mirek. „Já vždycky chci dítě, ale určitě to neplánujeme. Uvidíme, teď to ale není na pořadu dne,“ vysvětlila na závěr Agáta.

Agáta Hanychová: Když je žena rok po porodu tlustá, tak je to jen její lenost

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.