Svatba jen na oko a chce Jaromíra? Znepokojivá slova Hanychové | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Svatba jen na oko a chce Jaromíra? Znepokojivá slova Hanychové

Agáta Hanychová s Mirkem
Agáta Hanychová s Mirkem (instagram.com)

Přísně utajovaná svatba Agáty Hanychové (38) a Mirka Dopity (39) má překvapivou dohru, která vyvolává otázky, zda je svazek vůbec právoplatně uzavřený. Agáta totiž stále patří svému prvnímu muži, Jakubovi Prachařovi, navíc promluvila o tom, že cítí potřebu  být spjatá i s otcem své druhorozené dcery, Jaromírem Soukupem (54). 

Česká legislativa považuje za dostačující rozvod manželství, jsou-li však partneři sezdáni před Bohem, měla by zároveň proběhnout i anulace církevního svazku a právě tento bod Agáta i Jakub vynechali. Podle církevního práva tak silně věřící Hanychová stále náleží otci dcery Mii. 

Jaromír Soukup o svatbě s Agátou: Plánujeme budoucnost se vším, co může přinést

Video se připravuje ...

„Stále jsem pana Prachaře, takže se s Mirkem nemůžeme vzít v kostele. Já, když jsem viděla, jak je to složité, co dělá Brzobohatá Kuchařová, tak to tak nechám. Myslím si, že je to tak fér. S Jakubem mám taky dítě," prozradila pro eXtra.cz. „Nevím akorát, co s Jaromírem, aby si mě mohl také vzít. Abych patřila všem třem,“ podotkla s humorem jí vlastním. 

„Nepřemýšlela jsem, jak se budou tvářit. Nevím. Zeptejte se jich,“ odvětila pak na otázku, co na její svatbu říkají její dva osudoví ex. „Míra si vyzvedával od Kuby Miu a bylo to v pohodě. Ti dva si nemůžou nic vyčítat. Kuba mě Mírovi přebral. Jak se bude tvářit Jaromír, nevím,“ dodala čerstvě vdaná paní. 

Agáta Hanychová o novém pořadu: Svlékneme se, až nám padne sledovanost

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Mirka Nová
29. 2. 2024 • 14:38

My jsme měli celou svatbu laděnou do bílé a blankytně modré. Největší oříšek bylo sehnat snubní prsteny, aby byly podle našich představ. Naštěstí jsem narazila na jeden e-shop: http­s://ww­w.ma­rre.cz­/snub­ni-prsteny-s22CZ, kde měli prsteny, které jsme si přáli. Jakmile jsme měli prsteny, tak šlo všechno ráz na ráz. Šaty jsem už měla a o celou svatbu se perfektně postarala moje sestra.

Tony Dora
7. 1. 2024 • 17:08

Nesuďte stále Agátu,dnes najít chlapa na celodenní život je umění.Jinak kdyby jim bylo s ní špatné,tak by se snažili na ni zapomenout a ne ji dělat naschvály.Jimsk ji chválím umí se o děti postarat po každé straně není závislá aby z ní musela být putka

AHel
4. 1. 2024 • 17:40

Silně věřící rodina.... katolík za kolík, farizejství, výsměch desateru...no comment

fany22
3. 1. 2024 • 19:53

Soudci takových vypočítavých a ulhaných potvor viděli už mraky…

Dianthos
3. 1. 2024 • 15:22

Obě, se Žilkovou, zřejmě silně věří, že se jim podaří překroutit mediální obraz Agáty a Soukupa a jejich vztahu a rozchodu. Najednou je Agáta poctivě vdaná za svou "školní" lásku, takže vlastně to střídání partnerů bylo jenom hledání Dopity, který jediný byl ten pravý.
Podle Žilkové Agátka moc chtěla žít s panem Soukupem, ale on jí řekl, že s ní nechce žít. On si údajně nenašel cestu k jejím dětem. A ztráta jeho majetku pro Agátku nic neznamenala... Hmmm Ono málo lidí sleduje Agátiny výlevy na internetu, ale to, co převzal bulvár, stačí.
Agáta jasně říkala, že ona ulovila Soukupa. Žilková, že dítě byl úkol číslo 1. První léto v Marbelle bylo přece úžasné. Agátka se mohla ráno vyspat, protože Soukup brzy vstával, aby zabavil děti. Těm dětem se věnoval. Agáta s tchýní ho vychvalovaly do nebes.
Jenomže pak přišly Soukupovy problémy a najednou ho děti neměly rády? Chtěl po nich, aby chodily spát dříve než o půlnoci? Aby dodržovaly nějaký řád? Neměl dost kapacity si s nimi hrát, když se mu hroutilo impérium?
Agáta toto léto prožila komunikací s Dopitou, který byl najednou volný. A už se nemohla dočkat, až se vrátí ze Španělska. Tehdy se měl vrátit do Čech i Dopita s Kryšpínem.
Není divu, že se se Soukupem hádali. Hádali se celou dobu.
Ale to, že si Agáta nastěhovala Dopitu domů, i když mohl být u sestry, o něčem vypovídá. A rozhodně ne o tom, že by s ní Soukup nechtěl žít. Ten věřil, že kvůli jedné hádce vztah nekončí, tím spíš, když je tam maličké dítě.
Já silně věřím, že současná mediální masáž (s omezenou možností komentářů) je kalkul, který má zajistit Agátě péči o dceru v maximálně možném rozsahu a tím pádem i co nejvyšší alimenty.
A také věřím, že se tím soudci nenechají ovlivnit.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.