Čerstvě vdaná Agáta Hanychová: O ruku žádala Dopitu ona! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Čerstvě vdaná Agáta Hanychová: O ruku žádala Dopitu ona!

Agáta s Mirkem Dopitou
Agáta s Mirkem Dopitou  (instagram.com)

Se vztahy to má jako na houpačce! V září se Agáta Hanychová (38) rozešla s otcem své nejmladší dcery Rozárky (8 měs.) Jaromírem Soukupem (55) a od včerejška je už z ní zase vdaná paní! V pátek si na zámku nedaleko Prahy těsně před polednem vzala staronového partnera a otce svého nejstaršího syna Kryšpína (12) Mirka Dopitu (38).

„Holčičky moje, tak já už jsem zase paní,“ svěřila se posléze Agáta na sociálních sítích. Podle zdroje z okolí rodiny mělo k veselce dojít 1. ledna ve Špindlerově Mlýně, ale protože měl v tu dobu mít malou Rozárku Soukup, rozhodla se Agáta, že do toho praští dřív. Žádosti o ruku prý proběhly netradičně dvě. „Nejdřív jsem žádala já, a pak až Mirek,“ svěřila se eXtra.cz těsně před veselkou Agáta.

Agáta Hanychová: Toho pravého jí pomůže najít Pawlowská!

Video se připravuje ...

Pro oba novomanžele jde už o druhý sňatek. Zatímco bývalý hráč amerického fotbalu Dopita byl donedávna ženatý s Terezou, s níž roky provozoval hotel na Bali a která s Agátou vždycky dobře vycházela, influencerka byla v letech 2013 – 2020 vdaná za Jakuba Prachaře (40). Z manželství s ním má dceru Miu (6). A co na svatbu své expřítelkyně říká Jaromír Soukup? „Nebudu to komentovat a vyjadřovat se k tomu,“ řekl ředitel TV Barrandov.

Válka Vémoly s Kinclem a soud Agáty se Soukupem. A Hamás vnikl do Izraele tunely!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Melberi
30. 12. 2023 • 19:05

Moc jim to sluší. Jsou inteligentní, nadaní, pohlední. Hlavně ať jim to i vyjde. A možná, že bude další mimčo!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.