Agáta jako Pretty Woman: Mercedes za dítě od známého politika | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Agáta jako Pretty Woman: Mercedes za dítě od známého politika

Agáta Hanychová hodila v baru roznožku.
Agáta Hanychová hodila v baru roznožku.  (Blesk:CNC / David Kundrát Pavel Machan Marek Pátek Martin Hykl)

Chvíli váhala, nakonec ale kápla božskou. Modelka a influecerka Agáta Hanychová (38) prozradila ve svém pořadu na serveru Super.cz, jaký vůbec nejdražší dárek kdy dostala. Jméno dárce mnohé překvapí!

Z TV Barrandov se musela po rozchodu s Jaromírem Soukupem (54) klidit, a tak Agáta Hanychová zakotvila na serveru Super.cz. Tam nově vysílá pořad se svým bratrem Vincentem Navrátilem (26), kde drbou známé tváře a, jak se říká, na nikom nenechají nit suchou. Stejně tak se ale ani jeden nestydí čas od času prásknout i něco na sebe. Vincenta zajímalo, jaký nejdražší dárek Agáta dostala na rande. „Od Borise Kollára jsem dostala Mercedes,“ řekla po chvilkovém zaváhání Agáta.

Agáta Hanychová: Toho pravého jí pomůže najít Pawlowská!

Video se připravuje ...

Její odpověď byla pro mladšího sourozence velkou neznámou, a tak modelka svou odpověď musela rozvést. „Je to takový slovenský miliardář. Ještě jsem neměla žádné dítě a on chtěl mít se mnou dítě. On má dítě s šestnácti různými ženskými a chtěl mít se mnou dítě a dal mi prostě k Vánocům Mercedes,“ kroutila hlavou Agáta nad tímto neobvykle štědrým darem.

Ten získala po jedné smluvené večeři s bývalým předsedou Národní rady Slovenské republiky. Vincenta tato skutečnost překvapila natolik, že ve vysílání navrhl slovenskému politikovi a podnikatelovi podobný program. „Pane Borisi Kolláre, já bych s vámi zašel na večeři. Je to jedinečná nabídka. Můžu si tady vyjednat svůj Mercedes?“ pobavil Vincent svou reakcí Agátu.

Navrátil má nový byznys s mámou Žilkovou: A co říkají na rozchod Agáty?

Video se připravuje ...

Máme stejnou úchylku

Jak ale sama vzápětí podotkla, darované auto mělo být předzvěstí mnohem většího závazku. „Má rád děti, on potřebuje dítě. On má úchylku na to, že má každé dítě s jinou. Vlastně máme asi s Borisem stejnou hru,“ poukázala pobavená Agáta na fakt, že v tomto ohledu se od svého někdejšího nápadníka příliš neliší. Ona sama má totiž tři děti se třemi různými muži.



Přečtěte si
Celebrity-chachacha
28. 12. 2023 • 21:56

Je to fakt tlama.

travina
28. 12. 2023 • 16:57

Jestli je ve vašich očích Agáta škaredá, tak jděte na operaci očí A jinak vy jste stará 50-ti letá rašple, ne ona

jaja1973
28. 12. 2023 • 14:11

Aj Kollár má svoju hrdosť. Agáta mala možno zálusk,zabezpečenie doživotné. Len zrkadlo napovie,že je úplne mimo jeho chute. Stará už a hlavne škaredá

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.