Agáta nechápe, Mia trpí: Noční můra se naplnila! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Agáta nechápe, Mia trpí: Noční můra se naplnila!

Agáta Hanychová s Miou
Agáta Hanychová s Miou (Profimedia.cz)

Jestli si někdo přeje, aby tento rok co nejdříve skončil, je to právě modelka a influencerka Agáta Hanychová (38). Tu kromě Jaromíra Soukupa (54) nyní nově žene k soudu i její bývalý manžel, herec Jakub Prachař (40).

Modelka na vlastní kůži pociťuje, že mít tři děti se třemi partnery není vždy jednoduché. Každý v rámci výchovy postupuje jinak, a tak bývá cesta za kompromisem trnitá. Když se navíc rodiče nedomluví mezi čtyřma očima, musí zasáhnout soud.

Od podzimu Agáta řeší soudní cestou střídavou péči o nejmladší dceru Rozárku s jejím otcem, mediálním magnátem Jaromírem Soukupem. Ten podle rozhodnutí soudu musí mít dceru u sebe polovinu měsíce, což Agátě trhá srdce. „Je to šestnáct dní v měsíci. Je to strašně těžký,“ cituje Hanychovou deník Blesk.

Už to vypadalo, že do konce roku nejstarší dceru Veroniky Žilkové (62) nic nepřekvapí, opak je ovšem pravdou. Předčasného »Ježíška« dostala do schránky Agáta od svého exmanžela Jakuba Prachaře. Ten se chce se svou bývalou ženou vidět u soudu rovněž kvůli společnému potomkovi, dceři Mie. Hercovi a moderátorovi se, podobně jako Jaromírovi Soukupovi, nelíbí, že Agáta dceru pravidelně zveřejňuje na sociálních sítích. On sám snímky s dcerou sdílí zcela výjimečně.

Agáta Hanychová: Toho pravého jí pomůže najít Pawlowská!

Video se připravuje ...

Agátu ale případné omezení štve. Jak navíc sama sdělila serveru Expres, nadšená podle všeho nemá být ani samotná dcera. „Mia tím trpí, Instagram má hrozně ráda. Přijde mi zvláštní počítat, zda se dcera objeví na něčím Instagramu jednou anebo víckrát. Když už totiž jednu fotka na internetu je, vždycky se dá přeci dohledat,“ nechápe Hanychová, která v poslední době nenachází s bývalými partnery společnou řeč, což se zřejmě jen tak nezmění…  



Přečtěte si
modrodolka
21. 3. 2024 • 17:55

stoprocentně!

modrodolka
21. 3. 2024 • 17:54

Co myslíte-kdy začne Mia špulit? Z Agáty je mi čím dál, tím víc, zle. Ti chlapi mají absolutní pravdu, ale nebude tomu trápení nikdy konec, to maj trest boží za to, že se s tou kačenou kdy dali dohromady. A ta střídavka je opravdu děsná, ty holčičky budou dostávat šíleně zabrat-lítat mezi dvěma nesvářenými tábory, s absolutně rozdílnými názory na výchovu...

Dianthos
26. 12. 2023 • 02:38

Fotit malou, dlouhovlasou, blonďatou holčičku na reklamu na Barbie, pouze v podprsence, to je opravdu na sociálku! A ještě jí tam líbá. Úchyl tam nevidí maminkovský polibek.
Snad ty soudy rozhodnou rychle a toto jí nekompromisně zakáží. (I její matce, tetě, strýcovi apod.)

fany22
20. 12. 2023 • 19:50

Přesně. Mia je vychovávaná, aby se předváděla, a bohužel, slouží matce k vydělávání peněz. Už jenom vidět, jak pózuje a vykrucuje nohy podle vzoru matky, je směšné. Když se v patnácti potvrdí, že z ní žádná labuť nevyroste, což je pravděpodobné, tak co potom? Zhroutí se? Skončí u psychiatra?

hejhej
20. 12. 2023 • 18:58

inka:
Je neštěstí pro děti mít tak hloupou, nezodpovědnou matku jako je Hanychová

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.