Agáta Hanychová: Gratulace od nadšených fanynek neberou konce | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Agáta Hanychová: Gratulace od nadšených fanynek neberou konce

Agáta s Mirkem Dopitou
Agáta s Mirkem Dopitou (Instagram)

Ač se bývalá modelka neustále zaklíná, že čtvrté dítě rozhodně neplánuje, fanoušci již Agátě Hanychové (38) gratulují. Stačila pouhá zmínka o konzumaci kyselých okurek ...

„Tak ještě jednou pro všechny a hromadně. Holky, když si dávám kyselý okurky, nemusí to nutně znamenat, že jsem těhotná. Dávám si je proto, aby nežrala řízky a bramborovej sálat dneska. Obojího jsem sežrala asi kilo a nechci mít tunu,“ dotčeně odráží Agáta Hanychová nevhodné gratulace svých příznivkyň na sociální síti.

Čaputová stopla pomoc Ukrajině. Elektřina zdraží! A vztah Agáty odstartovala nevěra?

Video se připravuje ...

„My děti už mít nebudeme," vylučovala dcera Veroniky Žilkové možnost početí dalšího potomka se staronovým partnerem Mirkem Dopitou již před časem. „Bojíme se a víme oba dva, že je to velká zodpovědnost. Určitě bychom nechtěli Kryšpínovi ublížit, aby znovu přišel o tatínka. Budeme dělat maximum pro to, abychom to nepos..li," dušovala se přitom ohledně aktuálního vztahu kontroverzní Aguš.

Agáta o svatbě svého exsnoubence Dopity: Tajná domluva!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.