Drsné vystřízlivění nevěsty Agáty: JDE O PRACHY! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Drsné vystřízlivění nevěsty Agáty: JDE O PRACHY!

Agáta a Mirek Dopita
Agáta a Mirek Dopita  (ara)

U Agáty (38) je možné snad všechno. Ještě nedávno jakékoli spekulace o svatbě vyvracela, nyní už je opět vdanou paní. Na rozdíl od svého prvního manželství ale teď kouká více dopředu a pro všechny případy se pojistila.

Jeden nikdy neví, co se v budoucnu může stát, a tak je lepší, aby byl člověk připraven i na černé scénáře. To už Agáta ostatně moc dobře ví. Za konec manželství s Jakubem Prachařem (40) draze zaplatila, a to doslova. Podruhé už takovou chybu udělat nechce, a tak i přes lásku jako trám byla ještě před uzavřením sňatku s Mirkem Dopitou sepsaná předmanželská smlouva. V tomto případě totiž ani Agáta nechce dvakrát vstoupit do stejné řeky.

„Holky, neberte se bez předmanželské smlouvy. I když ten chlap vypadá, že má peníze, neberte se bez předmanželské smlouvy. Mirek ji podepsal hned. Domluvili jsme se na tom společně. Víc se k tomu nebudu vyjadřovat,“ cituje server eXtra.cz Hanychovou, která se alespoň v tomto případě opravdu poučila. Vystřízlivět ji pomohlo drsné vyplacení Prachařovi, kvůli kterému dodnes cítí vůči svému exmanželovi zášť.

Válka Vémoly s Kinclem a soud Agáty se Soukupem. A Hamás vnikl do Izraele tunely!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
veselabublinka
2. 1. 2024 • 23:44

Obdivuju Jakuba, že jí nedal přes tlamu nebo k soudu za pomluvu! Vyloženě lže!

darina1
2. 1. 2024 • 13:41

No Prachař. Dostal prachy od ní a nénmálo. A ty kecy co tady máte kdo by na to měl. Jen závyst.náhodou ty šaty byly krásné zlato pojď ke mě. Co cheš říct. Jednou rozvedený. Ve 20letech. Taky dokážu dupnout. Jo jen došlo strpéní. Máte doma hokejku ale ste furt sama .

fany22
2. 1. 2024 • 11:28

fionora - ??? I když věříte všemu, co vám Agátka napovídá, stačí zapojit mozek, a došlo by vám, že dům stavěli spolu, a měli majetek společný. Proto vás, holčičky, stále nabádá k předmanželské smlouvě, když na to ta chudinka tolik doplatila Uvědomte si, že vás pořád tahá za nos. Podobně s tím elektroautem, které si předloni v dubnu nadělila k narozeninám, protože její kluk doktor ji nabádá k ekologickému chování. Přebírala ho s velkou pompou, s balónky, a pak se dozvíte od jejího sluhy, že bylo jen půjčené, reklamní.

Dianthos
1. 1. 2024 • 22:07

Nesmysl! Agáty byl pozemek. Dům stavěli a financovali společně s Prachařem. Dokonce podle jeho představ. On vydělával dost velké peníze. A ona mu byla nevěrná a dokonce proti jeho vůli v tom domě natáčela své pořady. V kuchyni, ve které téměř nevařila, protože vařil převážně Kuba.
Nemohla si myslet, že odejde ze své poloviny domu s jedním kufrem.
A také by si měla uvědomit, že kdyby měli manželskou smlouvu, Kuba by jí ten dům nestavěl. Byli by spolumajitelé, pokud chtěla jeho peníze.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.