Odhalení po svatbě Hanychové! Ututlaná nenávist v rodině Žilkové | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Odhalení po svatbě Hanychové! Ututlaná nenávist v rodině Žilkové

Veronika Žilková s dětmi
Veronika Žilková s dětmi (D. Kundrát, archiv Blesku)

Velká milující rodina byla pro herečku Veroniku Žilkovou (62) odjkaživa splněným snem. A ačkoli jí krásné vztahy mezi všemi jejími dětmi dělají obrovskou radost, bylo období, kdy si nemohli přijít na jméno. 

„Když byla Agáta malá, Cyrila nenáviděla. On se narodil nemocný a bylo to s ním strašně těžké. Pořád jsem pendlovala mezi Motolem a domácností. Jí byly čtyři roky a já jsem tehdy žila na jednotkách intenzivní péče. Měl šest operací. Agátku jsem diskriminovala. Musela jsem ji ale odstrkovat, jinak to nešlo. Ani časově, ani fyzicky. Ona to ale nechápala, byla malá. Pořád jen slyšela, že si nemůže pozvat kamarádky, protože Cyril nemá imunitu, že nemůžeme na pouť atd.

Pavlásek napsal protiválečnou komedii Já, diktátor: Žilková je potlačovaná sexuální touha!

Video se připravuje ...

Milovala jsem a miluji všechny děti stejně, ale tehdy prostě byla ta pozornost zaměřená na to slabší dítě. Naštěstí už mu to dávno odpustila. Už ví, že to tehdy jinak nešlo,“ rozpovídala se Žilková pro Super na téma dětství syna, který se narodil s brániční kýlou. 

Stejné onemocnění postihlo i syna Melichara, kterého se však lékařům zachránit nepodařilo. „Moje kamarádka Jana Šulcová (†76) říkávala, že život není to, co chceš, ale co vydržíš. A když to vydržíš, tak tě to posune. Ale já bych klidně vynechala třeba kapitolu, kdy mi umřelo dítě. Vůbec nevím, v čem mě to posunulo. Jen to bylo smutné. Byla bych mnohem radši, kdybych teď měla patnáctiletého syna než tenhle hluboký zážitek,“ hlesla smutně Veronika. 

Veronika Žilková s vnučkou Rozárkou: Plození mláďat je nejsilnější přírodní zákon!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.