Agáta a Kordula: Výměna dětí a dýmka míru | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Agáta a Kordula: Výměna dětí a dýmka míru

Agáta Hanychová a Kordula Stropnická
Agáta Hanychová a Kordula Stropnická (Blesk:CNC / David Kundrát Pavel Machan Marek Pátek Martin Hykl)

Holky, jak to rozjet! I když se to na otvíračce luxusního baru známými tvářemi jen hemžilo, všechny oči se upíraly jen na dvě z nich. Agáta Hanychová (38) vzala do společnosti mladší sestru Kordulu Stropnickou (18)!

Není to tak dávno, co Kordula Stropnická, dcera Veroniky Žilkové (62) a Martina Stropnického (66) dovršila plnoletost, takže už jí nic nebrání v návštěvách bujarých večírků. „Vyměnili jsme si děti. Máma hlídá moje a já mám dneska na starost její Kordulku,“ objasnila Hanychová.

Holky se fotily, popíjely drinky, které si zkoušely i samy namíchat a nakonec si ještě zakouřily vodní dýmku. A jak skončil jejich noční tah velkoměstem? Zašly společně do fast foodu, protože Kordule po flámu vyhládlo.

Agáta Hanychová: Proč vždycky bude fanynka Karlose Vémoly?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AHel
9. 12. 2023 • 22:18

že se na ni chlapi domluvili je trochu negentlemanské ale asi si to vykoledovala sama, nechová se morálně, dobře, vstřícně, slušně, elegantně a jako zralá matka tří dětí, to je na pováženou. Děti nejsou její majetek, který bude zpěněžovat ve svých trapárnách u "holčiček".....ona nemá pocit vůbec aby se styděla, či hledala kompromis, jen boří...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.