Agáta už je Soukupová? Tajná svatba jako s Prachařem ve hře | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Agáta už je Soukupová? Tajná svatba jako s Prachařem ve hře

Z Agátiny volby životního partnera je nadšená i její máma Veronika.
Z Agátiny volby životního partnera je nadšená i její máma Veronika. (archiv Blesku)

„Měli bychom se vzít, píše tady spousta lidí," prohlásila během živého vysílání Hanychová a vyzývavě pohlédla na přítele. „Začnu o tom přemýšlet," odvětil Jaromír Soukup (54). A protože má Agáta ohledně utajování obřadů zkušenosti, svého miliardáře si už tak v tajnosti mohla klidně vzít stejně jako před deseti lety Jakuba Prachaře (39). Anebo česká svatba roku probíhá právě dnes?

Že již zřejmě opravdu nastala ta pravá chvíle pro vstup do manželství, dosvědčuje i nedávné prohlášení ostře sledovaného párečku. „Rozárka bude Soukupová," prozradila o společné dcerušce pyšná máma Agáta Hanychová (38) a její partner dle Super.cz obratem navázal: „A Agáta bude také Soukupová!" 

Agáta Hanychová měsíc po porodu: Za porod dostala odměnu!

Video se připravuje ...

Indicií může být i zpráva, že magnátovo luxusní bydlení v Praze mělo projít nákladnou rekonstrukcí, při které byl hlavní důraz kladen na dětské pokojíčky pro Agátinu další drobotinu v podobě syna Kryšpína a dcerušky Mii.

V rozhodnutí vlézt co nejdříve "do chomoutu" se známou influencerkou mohly televizního podnikatele dohnat také závažné zdravotní problémy! Druhý červnový týden začal Soukup kvůli defektu tepny nekontrolovatelně krvácet z nosu a život mu zachránila až tříhodinová operace v pražské Nemocnici Na Homolce.

A na Instagramu už dokonce zmínili samotné svatební přípravy. „My jsme se právě dozvěděli, že v sobotu máme mít svatbu. Tak já seberu prádlo, ty domeješ nádobí a pak uvaříš na tu svatbu?" usmála se influencerka na partnera, který zrovna úřadoval u kuchyňského dřezu a souhlasně pokyvoval: „Určitě, už jdu na to!"

Agáta Hanychová: Když je žena rok po porodu tlustá, tak je to jen její lenost

Video se připravuje ...



Přečtěte si
rydlo
30. 6. 2023 • 10:42

Tak to bylo rychlé! Agáta ruší svatbu i další dítě se Soukupem? Asi si uvědomila, že není všechno zlato, co se třpytí. Soukup dluží podle tisku různým institucím miliony a na dluhy dal do zástavy i dceřin dům. Agátka se asi bojí, že jako manželce by se mohla snížit životní úroveň, až by se majetek Soukupa snížil exekucemi.

praotec_cech
24. 6. 2023 • 20:01

Vzdyt je to jedno, oba unavny exhibousi, houby do nich. Dejte uz temi vohrably pokoj.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.