Studená sprcha pro Hanychovou: Rozzuření kvůli Rozárce | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Studená sprcha pro Hanychovou: Rozzuření kvůli Rozárce

Agáta Hanychová je terčem hejtů...kvůli malé Rozárce
Agáta Hanychová je terčem hejtů...kvůli malé Rozárce (Instagram)

Jako pracující trojnásobná máma to nemá Agáta Hanychová (38) úplně jednoduché. I přes velké nasazení ale zvládá pravidelně vysílat na Instagramu, často i s Rozárkou. Po posledním streamu z kuchyně se však na ni snesla vlna kritiky...

Zatímco Agáta vařila, malá Rozárka odpočívala v nosítku, které měla Hanychová připevněné na svém těle. Se sledujícími se chtěla podělit o pár tipů na večeři, namísto toho přišly nevyžádané rady. 

Agáta Hanychová: Proč vždycky bude fanynka Karlose Vémoly?

Video se připravuje ...

„Máte malou v tom nosítku dost špatně nastavenou. Měla byste ji mít výše a více podsazená zádíčka,“ měla starost jedna ze sledujících. Druhé se naopak nelíbilo, že Agáta manipuluje s nožem v těsné blízkosti její hlavičky. „To, co jsem viděla, byl nůž a krájela s ním podélně mrkev. Kdyby se jí to smýklo, mohlo být neštěstí hned!“ neodpustila si poznámku. 

Ani oblečení holčičky nezůstalo bez komentáře. „Vaše holčička (v dupačkách s dlouhým rukávem) je zepředu přilepená k vašemu tělu a zezadu ji obaluje další vrstva neprodyšné látky. Tahle nosítka jsou určitě praktická věc, ale v tomhle vedru si neumím představit, že by to miminku dělalo dobře,“ radí další.

Agáta se přitom už několikrát zmínila, že jako trojnásobná matka rozhodně ví, co dělá a že o rady tohoto typu nestojí. Naštěstí mezi fanynkami našla ale i zastání. „Bože, to je keců na nosítka… Je to její dcera a může nosit, dělat a říkat, co chce, dle svého nejlepšího vědomí a svědomí. Je mi z téhle matko-komunity zle. Každá patent na to, co je ‚správné‘ a jak ‚by se to mělo‘,“ píše například jedna z nich.

Agáta Hanychová: Když je žena rok po porodu tlustá, tak je to jen její lenost

Video se připravuje ...



Přečtěte si
carlae
3. 9. 2023 • 19:28

Spíš bych řekla že děti živí ji. Celá mám a .Chudák Soukup, to si dal.

amej
6. 7. 2023 • 10:31

Agáta je dobrá Zvládá s přehledem

defakto
6. 7. 2023 • 09:51

.... chudák Rozárka , jen aby ve zdraví přežila péči své mámy !

Květoslava Krausová
5. 7. 2023 • 19:02

Paní Agáta rádi a kritizuje druhé, kde to jen jde: u vaření, u dětí... o těhotenství... Pak se nesmí divit a musí umět přijmout kritiku od druhých. Nebo že by by byla reditelkou zeměkoule? Jinak ji samozřejmě přeji jen to nejlepší, má krásné děti, tak ať si je užívá v soukromí.

Uživatel_5557449
5. 7. 2023 • 07:57

Pani Jitko, dítě na bříšku při vaření,tak to ani omylem!Tohle normální ženská nedělá, protože ví co všechno by se mohlo stát.A říkejte si tomu jak chcete.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.