Trojnásobná máma Hanychová: Totální kolaps | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Trojnásobná máma Hanychová: Totální kolaps

Agáta Hanychová si postěžovala, že nic nezvládá. Její tělo kolabuje.
Agáta Hanychová si postěžovala, že nic nezvládá. Její tělo kolabuje. (Instagram)

Skloubit péči o malou Rozárku s chodem rodiny a vysokým pracovním tempem dává Agátě Hanychové (38) pořádně zabrat. Už delší dobu se potýká s únavovým syndromem, a teď to vypadá, že se ještě dlouho nevyspí. 

Malá Rozárka toho teď moc nenaspí a dost páče, jde o reakci na očkování proti rotavirům, jak Aguš informovala na sítích: „Rozárka po rotavirech, to bude dlouhý den,“ posteskla si. Později dodala: „Dnes Róza spala asi 5 minut."

Agáta Hanychová: Když je žena rok po porodu tlustá, tak je to jen její lenost

Video se připravuje ...

Nedávno přitom přišla kvůli svému vysokému nasazení o mléko. „Na těle mám vyrážku, se kterou jsem byla na kožním, a prý je to únavový syndrom. A už nemám ani mléko. Já, paní kojná, která vždy chtěla kojit. Kryšpína jsem kojila devět měsíců, Miu jsem moc dlouho nekojila, byly to asi čtyři měsíce. A u Rózy nám to došlo. Což je pro každou matku stresující, každá matka je z toho vyřízená, takže i já,“ podělila se o dennodenní strasti. 

Naštěstí má obrovskou podporu v Jaromírovi, který se nebojí vzít otěže do svých rukou a připravit večeři pro celou rodinu.

Agáta Hanychová měsíc po porodu: Za porod dostala odměnu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
veselabublinka
28. 6. 2023 • 17:44

Má tři děti, je krátce po porodu, drží diety proto ztratí možnost kojení, pořád musí strašně fotit a natáčet. Měla by se rozhodnout co je priorita. Normální ženská je na mateřské dovolené a stará se o děti. Má milionáře tak ať jí zaplatí péči o dítě.

Uživatel_5440953
28. 6. 2023 • 16:38

Káča,nevidí si do pusy co říká.

AHel
28. 6. 2023 • 13:00

Buď děti nebo prachy, oboje jen na úkor zdraví. Píšete kraviny, lidé, kteří se potýkají skutečně s únavovým syndromem nejsou schopni ani vstát z postele, udržet hrníček tekutinou a horko těžko dojdou na toaletu. Takže je unavená, jako každá jiná máma, to k miminkám patří, každý s tím počítá a každý to přežije, Trapné o tom psát. Snad věděla do čeho jde, Tři děti jsou tři děti. Zvládnout se to musí. Divila bych se, kdyby neměla chůvu. Když chce pracovat, tak se asi bez chůvy neobejde. Doporučuji. ubude jí práce a vydechne.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.