Pravda o Stropnickém vyrazila Žilkové dech! Vůbec nic netušila | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Pravda o Stropnickém vyrazila Žilkové dech! Vůbec nic netušila

Žilková o počátku rozvodu se Stropnickým: Horší než smrt dítěte!
Žilková o počátku rozvodu se Stropnickým: Horší než smrt dítěte! (M. Hykl, D. Kundrát)

Peníze bývají během rozvodového řízení jedním z hlavních témat. Jedná-li se i o střídavé péči, tím spíše jsou rodinné finance prioritou, na které stojí i dobře zajištěná budoucnost potomků. Své o tom ví i Veronika Žilková (61) a Martin Stropnický (66), kteří po delší odmlce již definitivně spustili rozvodové řízení. Právě kvůli financím ale toto období může být jen tichem před bouří…

Ani jeden z rozvádějících se manželů se za své příjmy rozhodně nemusí stydět. Co se stabilních příjmů týče, je na tom vzhledem ke své profesi patrně lépe velvyslanec a bývalý ministr obrany Martin Stropnický (66). Tomu zkraje roku deník Blesk spočítal měsíční příjmy, které se vyšplhaly k 360 tisícům, k nimž je ještě nutno připojit starobní důchod a herecké tantiémy. Stropnický je navíc podle katastru nemovitostí majitelem dvou pražských bytů, z nichž mohou být odváděny nájmy.

Rozvádějící se Veronika Žilková: Děti vždycky upřednostním před chlapem! A proč s nikým dalším bydlet nechce?

Video se připravuje ...

Bývalou manželku Veroniku veškeré měsíční příjmy Stropnického překvapily. „Jak jsem se u soudu o výživné naší dcery Korduly dozvěděla – do té doby to pro mě bylo utajené – jeho příjem je 480 tisíc korun měsíčně. Značnou část tvoří jeho vysoký plat,“ cituje herečku výše zmíněný deník. Ačkoli podle informací serveru eXtra.cz Stropnický jako diplomat v Izraeli dne 31. července končí, rozhodně se neocitne na ulici.

Veronika Žilková s vnučkou Rozárkou: Plození mláďat je nejsilnější přírodní zákon!

Video se připravuje ...

Herečku navíc rozpaluje doběla fakt, že se exmanželé nedokázali dlouhodobě dohodnout na výši výživného pro nejmladší, zatím stále nezletilou, dceru Kordulu (17). „Otec, který nechce dceru do střídavé péče, který zpochybňuje dceřiny alimenty i budoucnost dcery? Handrkuje se o korunky jako Harpagon z divadelní hry Lakomec, protože tvrdí, že je od července pouze starobní důchodce. Chudý starobní důchodce bez příjmu,“ nebrala si Žilková servítky na účet Stropnického v rozhovoru pro eXtra.cz. Na výživném se nakonec i přes neshody dokázali domluvit.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.