Dusno před bouří? Žilková o sprostotách Agáty a výčitkách Kordulky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Dusno před bouří? Žilková o sprostotách Agáty a výčitkách Kordulky

S Agátou je to podle její maminky marné.
S Agátou je to podle její maminky marné. (Foto ara)

Veronika Žilková (61) přiznala marnou snahu předělat Agátu Hanychovou (38) a co nejvíce vadí její sedmnáctileté dceři Kordule Stropnické. 

„Já se marně snažím Agátu učit, aby ve svých živých vysíláních na Instagramu nepoužívala sprostá slova. Marně! Prostě někdy není lehké být matkou Agáty. A někdy je to fajn," přiznala Veronika Žilková trable s Agátou Hanychovou na iDnes.cz. Sama si přitom ale spravedlivě sype popel na hlavu. 

Veronika Žilková ze Španělska rovnou do Varů: O Polívkovi i novém filmu s Kozubem

Video se připravuje ...

„Mně můj manžel nebožtík vždycky říkal, že jsem jako motorová pila, že hned chytnu. Ale ono to je dané tím povoláním a vlastně vycvičené. Protože se řekne kamera, akce, klap a vy se musíte rozplakat, rozvést, zamilovat. My herci na to nemáme týden, my na to máme tohle (luskne prsty – pozn. red.). A to je pak bohužel neštěstí do toho civilního života, že vám někdy bouchnou saze. Ale vědomě na tom pracuji, protože vím, že třeba mojí dceři Kordulce to strašně vadí. Ona říká „Ty furt seš taková emocionální!“ svěřila se populární herečka.

Veronika Žilková a Agáta Hanychová: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.