Žilková od Holomáče: Pokus o znásilnění a výhružky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Žilková od Holomáče: Pokus o znásilnění a výhružky

Veronika Žilková a její milenec Pepa
Veronika Žilková a její milenec Pepa (Foto: P. Machan, archiv Blesku)

Veronika Žilková odjakživa patřila mezi nejkrásnější herečky české scény a o svůj status nepřišla ani přesto, že dávno oslavila šedesátku. Její půvab ale nebyl vždy jen výhodou...

V pořadu televize Markíza Silná zostava šokovala svým příběhem. Vůbec poprvé totiž popsala pokus o znásilnění. „Zažila jsem Me Too (sexuální obtěžování, pozn. red.) v Banské Bystrici, když mi bylo asi 21 let. Byla jsem tam na filmovém festivalu s nějakým prvním filmem. Seděl za stolem u mě, už to můžu říct, vždyť už je mrtvý, ředitel československého filmu. Měli jsme pak večeři a on najednou na mě mávl rukou, že bych s ním měla odejít. Šla jsem nahoru do pokoje a on šel za mnou. Dotyčnému jsem dala facku a zamkla jsem se v pokoji,“ odhalila letité tajemství podle Plusky.sk. 

Pavlásek napsal protiválečnou komedii Já, diktátor: Žilková je potlačovaná sexuální touha!

Video se připravuje ...

„Ráno, když mě jeho řidič vezl na letiště, zastavil na temném místě v lese a začal se mi vyhrožovat. Musím říct, že ten strach jsem dnes tady poprvé překonala, že tady o tom teď zrovna mluvím. Opravdu to bylo tak, že se mi pomstí za to, že jsem nešla s ním tehdy do toho pokoje," dodala. 

Veronika Žilková s vnučkou Rozárkou: Plození mláďat je nejsilnější přírodní zákon!

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.