Nahá Žilková (61) v Turecku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Nahá Žilková (61) v Turecku!

Veronika Žilková a její kámoš Pepa
Veronika Žilková a její kámoš Pepa (Foto: P. Machan, archiv Blesku)

„Já jsem starobní důchodce. Mě bude letos šedesát dva a už jsem v důchodu dva roky vzhledem k počtu dětí," tvrdí Veronika Žilková. Obratem však oznamuje, že se objeví před filmovou kamerou v rouše Evině!

„Letos mám roztomilou nabídku od slovenských filmařů. Budu točit v Turecku film, kde mám nahou scénu. Takže já teď doma posiluju. Hraju šílenou, takovou extravagantní výtvarnici, která se na podporu svého uměleckého díla proti novinářům svlékne. Takže posiluju, abych mohla do naha. Dva roky denně cvíčím, teď už dokonce třikrát týdně," prozradila se smíchem Veronika Žilková ve Víkendové Snídani na Nově. 

Pavlásek napsal protiválečnou komedii Já, diktátor: Žilková je potlačovaná sexuální touha!

Video se připravuje ...

Pro herečku se ovšem nejedná o nic nového, s hanbatými scénami už totiž nějaké ty zkušenosti má! „Ve filmu Samorost mě nahou sprchovali na záchytce. Rodiče pak se mnou rok nemluvili, táta mě vykopl z domu,“ zavzpomínala na Super.cz herečka, která přitom pochází ze silně věřící katolické rodiny.

Veronika Žilková s vnučkou Rozárkou: Plození mláďat je nejsilnější přírodní zákon!

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.