Proměna Žilkové hýbe internetem: ŽLUTÁ PARUKA? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Proměna Žilkové hýbe internetem: ŽLUTÁ PARUKA?

Veronika Žilková si nechala prodloužit vlasy
Veronika Žilková si nechala prodloužit vlasy (Instagram, archiv)

Výrazné změny image herečka Veronika Žilková (61) příliš nepodporuje a je zastánkyní přirozeného stárnutí. Když se jí ale díky nejstarší dceři, influencerce Agátě Hanychové (37), naskytla příležitost omládnout o pár let, nechala se přemluvit. Proměnu si sama pochvaluje, kritika fanoušků ji ale neminula…

Již koncem minulého roku překvapila herečka Veronika Žilková delšími vlasy a mnozí nečekané změně tleskali. Nyní se rozhodla vlasy o kus protáhnout a vypadá to, že tentokrát s kadeřnicí přidaly na objemu. Vnějšímu zásahu do vlasů ze začátku příliš nefandila, nakonec však změnila názor.

Pavlásek napsal protiválečnou komedii Já, diktátor: Žilková je potlačovaná sexuální touha!

Video se připravuje ...

„Říkala jsem si, že mi to bude nepříjemný, já nesnesu ani umělý nehty... ale musím říct, že jsem nadšená,“ cituje deník Blesk herečku, pro niž jsou delší vlasy maximum toho, co je na svém vzhledu ochotna měnit. „O mně se ví, že jsem zásadně proti plastickým operacím, a to z jediného důvodu - že je to vždycky poznat. A vždycky ty lidi ztratí svoji tvář a všichni vypadají tak nějak univerzálně stejně,“ myslí si Veronika.

Jarní proměna herečky oproti té zimní fanoušky příliš nenadchla. Zatímco v prosinci její změně tleskali, poslední úpravu spíše kritizují. „Jejda, mně to připadá jako paruka. Verunko, mně jste se víc líbila v kratších vlasech, bylo to přírodnější,“ napsala herečce pod příspěvek jedna ze sledujících.

Veronika Žilková se synem Vincentem Navrátilem na Lvech: V jakém filmu spolu hráli?

Video se připravuje ...

Jiní se shodují, že s delšími vlasy herečka sice omládla, barva pramenů ale podle některých nebyla šťastnou volbou. Jak ovšem herečka předem avizovala, na fotce mají vlasy žlutý tón kvůli osvětlení. V reálu by tak měla být barva o něco přirozenější. Důležité je, že herečka se s novou image sžila a ze změny má sama radost.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.