Žilková o vážné nemoci: Nechtěla trpět jako Bohdalová | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Žilková o vážné nemoci: Nechtěla trpět jako Bohdalová

Veronika Žilková
Veronika Žilková (Pavel Machan)

Je to jen pár dní, co musela být herečka Veronika Žilková (61) náhle hospitalizována v nemocnici. Zdravotní komplikace ji navíc přepadly v den, kdy měla odehrát představení. Ačkoli se jí pobyt ve špitále nakonec podařilo ututlat, odpovědnost k fanouškům ji přiměla se po propuštění o událost podělit. Nechtěla prý dopadnout jako Jiřina Bohdalová (91). 

„V nemocnici se trochu báli, jestli to nezpůsobí novinářský rozruch. Ale když mě propustili a já věděla, že jsem v pořádku, řekla jsem to svým fanouškům během cvičení na Instagramu. Někteří diváci věděli, že jsem měla hrát v divadle a že za mě zaskočily alternace. Pamatuji, jak chudák Bohdalová musela vysvětlovat, že byla nemocná. Tak jsem to raději přiznala,“ vysvětlila Žilková svoje důvody pro CNN Prima News. 

Jestli překročíte tuhle hranici, budu se muset bránit. Nejznámější hlášky Jiřiny Bohdalové

Video se připravuje ...

S jakou nemocí se Veronika konkrétně potýkala, se rozhodla nechat pro sebe. Prozradila jen, že dostala vysoké horečky a lékařům se nezdál její krevmí obraz. „Vzali mi krev, a když mi následně řekli, že mě nepustí domů, tak jediné, co jsem řešila, bylo, že jsem měla tentýž večer hrát představení. Lékaři nechápali, že byl pro mě akutní zdravotní stav až druhotný. Herec nejvíc řeší, že nemůže hrát,“ podotkla také. 

Nyní už je ale opět v plné síle a nic nebrání jejímu dalšímu působení v divadle. „Hraju v představení Okno mé lásky a teď začínáme zkoušet hru Já, diktátor, kterou mám na starost i dramaturgicky,“ nalákala diváky. 

V mládí živila rodinu a otce jí zavřeli do vězení. Tajemství ze života Jiřiny Bohdalové

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.