Veronika Žilková a její milenec Pepa Holomáč: LEŽ O ROZVODU! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Veronika Žilková a její milenec Pepa Holomáč: LEŽ O ROZVODU!

Josef Holomáč s Veronikou Žilkovou.
Josef Holomáč s Veronikou Žilkovou. (Foto Aha! – Martin Hykl, Pavel Machan, ara)

Konečně je jasno v případu rozvodu Holomáčová versus Holomáč! „Co já vím, rozváděli se už v době, než jsme se my dva poznali,“ komentovala Veronika Žilková (61) manželské soužití svého partnera Josefa Holomáče (62) na začátku jejich vztahu. Jenže pravda to nebyla!

Rozvodové řízení bylo oficiálně zahájeno až 6. ledna letošního roku, kdy také byla podána žádost o rozvod manželů Holomáčových. Ještě v prosinci dokonce nový partner Žilkové obýval stejnou bytovou jednotku jako jeho žena.

Právní úkony

„Někdy v prosinci se manžel odstěhoval, ale kam, to netuším, to mi neřekl,“ řekla deníku Aha! Martina Holomáčová (47), kterou velmi namíchlo hereččino tvrzení, že jejich manželství je dávno v troskách a údajně se už dva roky rozvádějí. „Ještě v létě jsme plánovali dovolenou do Asie, kam jsme se s manželem chystali vyrazit v říjnu, takže nic nenasvědčovalo tomu, že bychom se rozváděli,“ dodala Holomáčová. Bývalý basák skupiny Argema se loni snažil přesvědčit veřejnost o tom, že už probíhají právní úkony ohledně ukončení jejich manželského svazku. Nikdy však žádné dokumenty nedoložil. Deníku Aha! je na požádání předložila až Martina, která tak konečně vyvrátila veškeré nepravdivé informace o rozvodu.

Pohřeb Olgy Žilkové

Video se připravuje ...

Podáno 3. ledna

Podle dokumentů, do kterých jsme nahlédli a které jsme si ověřili u soudu na Praze 10, byla žádost o rozvod podána opravdu až letos, konkrétně v pátek 6. ledna 2023. „Na váš dotaz Vám sděluji, že dne 6. 1. 2023 byla podána žádost o rozvod mé osoby Martiny Holomáčové a mého manžela Josefa Holomáče. Rozvodové řízení je počínaje tímto dnem oficiálně zahájeno. Tuto informaci je možné si ověřit u obvodního soudu pro Praha 6, Na Míčánkách, Praha 10,“ napsala Holomáčová. Podle našich informací se manželé měli dohodnout o majetkových vztazích a civilnímu rozvodu by tak nemělo nic stát v cestě. „Já už to chci mít rychle za sebou, celá ta situace mě velmi obtěžuje...“ posteskla si Martina, která ještě nezná přesný termín rozvodového stání. „Nikdo se nám, myslím tím mou advokátku a mě, neozval, takže vyčkáváme,“ dodala.

Církevní rozvod

Civilní ukončení manželství není to jediné, co Martinu Holomáčovou trápí. Mnohem důležitější pro ni je církevní rozvod, tedy přesněji zneplatnění manželství. „Oba jsme pokřtěni a já na něm trvám. Už jsme to řešila na arcibiskupství. Žádost se musí odeslat až do Vatikánu, ale tím, že naše manželství bylo bezdětné, mohlo by to být snazší,“ prozradila Holomáčová. „Církevní rozvod pak ale může proběhnout až po tom civilním,“ upřesnila Martina, která chce alespoň částečně vyvrátit nepravdy, jež do světa pouští její stále ještě muž a jeho nová partnerka.

Pepa není žádný chudák

Ač tak nemusí na první pohled působit, je rocker a muzikant Josef Holomáč finančně velmi dobře zajištěn. Poté, co pověsil svou baskytaru na hřebík, nezahálel a podle obchodního rejstříku je ředitelem továrny PREFA Žatec. Vlastnili dva luxusní vozy, které teď oba připadly Holomáčovi, často jezdili na exotické dovolené do Asie. Muzikant se na veřejnosti raději prezentuje jako spíše nemajetný muž, a ač se obléká skromně do košile, džín a kožené bundy, skutečnost je jiná...

Veronika Žilková seznámila bratra s novým partnerem: Čekala na požehnání

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.