Otazníky ve vztahu Žilkové a Holomáče: Rázné ne mění situaci | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Otazníky ve vztahu Žilkové a Holomáče: Rázné ne mění situaci

Veronika září vedle nového přítele Josefa Holomáče.
Veronika září vedle nového přítele Josefa Holomáče. (Foto Aha! – Marek Pátek, CNN Prima News, ara)

Když se herečce Veronice Žilkové (61) po 18ti letech neplánovaně rozpadlo manželství s Martinem Stropnickým (65), dlouho sama nezůstala. Lásku našla s baskytaristou Argemy Pepou Holomáčem. Ani po několika měsících, kdy jsou spolu evidentně šťastní, nesdílí společnou domácnost.

Žilková a Holomáč svůj vztah od září už netají a aktuálně oba dva pracují na tom, aby zpřetrhali poslední formální nitky se svými předešlými partnery. Rozvodové řízení Pepy je již v plném proudu.

Veronika Žilková seznámila bratra s novým partnerem: Čekala na požehnání

Video se připravuje ...

„Na váš dotaz Vám sděluji, že dne 6. 1. 2023 byla podána žádost o rozvod mé osoby Martiny Holomáčové a mého manžela Josefa Holomáče. Rozvodové řízení je počínaje tímto dnem oficiálně zahájeno. Tuto informaci je možné si ověřit u obvodního soudu pro Praha 6, Na Míčánkách, Praha 10,“ uvedla Blesku sama manželka Holomáče. 

O poznání hůř se daří Veronice. „Zatímco její rozvod (M. Holomáčové, pozn. red.:) se řeší, můj, který můj manžel podal v polovině srpna, je pozastavený. A bude, dokud nevyřešíme opatrovnictví nad nezletilým dítětem, které spolu máme,” řekla Žilková. 

I přestože společnému bydlení nic nebrání, Pepa se k Veronice ještě nenastěhoval „My spolu nebydlíme,“ potvrdila herečka pro pořad ShowTime. A patrně to tak zatím zůstane. Prý není kam spěchat. 

Krásná Kordula (16) a Žilková na vražedných podpatcích: Měla by si vydělat na mole

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.