Diamant nejlepším přítelem ženy! Manžel vyrazil Bittnerové dech | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Diamant nejlepším přítelem ženy! Manžel vyrazil Bittnerové dech

Miluše Bittnerová
Miluše Bittnerová (Blesk:Foto CNC: Marek Pátek)

Zatímco někteří svátek zamilovaných přechází, jiní svým drahým polovičkám na Valentýna radost dělat chtějí. Pořádný šok zažila v tento den herečka a moderátorka Miluše Bittnerová (45), kterou manžel ohromil nečekaným darem.

Nezdá se, že by svátek zamilovaných patřil mezi hereččiny priority, co se manželství týče, jak se ale říká, darovanému koni se na zuby nekouká. Herečka se na setkání slavných žen u návrhářky Martiny Pipkové Loudové pochlubila šperkem od manžela Reného, jenž ji podle jejích slov velmi překvapil. „Manžel se na Valentýna pochlapil a dal mi tuhle nádheru. Doslova mi tím vyrazil dech, nečekala jsem, že se ještě někdy dočkám zásnubního prstenu, když už jsem vdaná,“ řekla, když ukazovala velký tmavý kámen na svém prsteníčku.

Herečka Miluše Bittnerová: Narození dcery jí postavilo k plotně!

Video se připravuje ...

Obecně si ale herečka a moderátorka na velká gesta během tohoto dne nepotrpí. Nevnímá ho totiž jako den, který se týká pouze párů. Dokazuje to i fakt, že krom obdarování manžela, jemuž podle informací webu Expres na oplátku možná až komicky věnovala batoh, nezapomněla ani na dceru Betynku. „Ale aby to nevypadalo, že je to jen svátek zamilovaných, ale podle mě i oslava lásky, dala jsem dárek i Betynce,“ svěřila se výše zmíněnému webu Bittnerová.

Miluše Bittnerová: Lituji, že nemám víc dětí...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.