Bittnerové zešílela štítná žláza! Za půl roku přibrala 15 kilo | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Bittnerové zešílela štítná žláza! Za půl roku přibrala 15 kilo

Miluška Bittnerová
Miluška Bittnerová (profimedia.cz)

Herečka a moderátorka Miluše Bittnerová (45) je ženou kypřejších tvarů. Ale ne tak úplně svou vlastní vinou. Trpí poruchou štítné žlázy, která její váhu výrazně ovlivňuje.

Miluše přiznala, že s tím, jak vypadá, spokojená není. „Jsem mírně frustrovaná celý život. Nedělám si legraci, je to pravda. Méně frustrovaná jsem se cítila akorát tehdy, když jsem byla párkrát opilá. To jsem přišla k zrcadlu na záchodě a říkala si: „Jo, to by šlo,“ pronesla moderátorka v rozhovoru pro Deník.cz.

Miluše Bittnerová promluvila o manželovi

Video se připravuje ...

Zavzpomínala na své účinkování ve StarDance, kde zažívala největší váhové výkyvy. „Tehdy mi ta štítná žláza bouchla fakt hodně. Ačkoli jsem čtyři hodiny denně trénovala a skoro nejedla, během půl roku jsem přibrala skoro o patnáct kilo. To bylo neuvěřitelný!“ svěřila se Bittnerová. V té době navíc jejímu tatínkovi diagnostikovali rakovinu a stres také udělal své.

„Někdo si může říct, že jsou to kecy, ale opravdu to tak bylo. Jsem ukázkovým příkladem, že stres může napáchat na těle opravdu velké škody. Hodně lidí to nechápalo, pořád jsem se hýbala, tancovala, skoro nejedla… a stejně to šlo nahoru,“ vysvětlila Miluše. I když je majitelkou plnějších tvarů, snaží se to neřešit a užívat si života. Vychovává čtyřletou dcerku, pro kterou chce být tou nejlepší maminkou.

Ranní překvapení pro Milušku Bittnerovou: Briliantový prsten!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Elika Schlesingerov
28. 9. 2023 • 21:27

... jako lidi vzpamatuje se! Tolik zášti a zloby ? Ať je každý jaký je. Proč hned taková slova? Proč by to měly být výmluvy asi nevíte co dokáže štítná žláza

defakto
28. 9. 2023 • 18:26

... tlustá a ještě blbá ! To je špatná kombinace . Když v něčem účinkuje sama za sebe ( to její Kaféčko, nebo Snídaně s Novou )
je to pro diváky utrpení.

Uživatel_5523332
28. 9. 2023 • 16:04

Nesmíte se také přežírat, vymlouvat se na štítnou žlázu umí každý...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.