Patrasová nařkla moderátory: Bittnerová a Svoboda vrací úder | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Patrasová nařkla moderátory: Bittnerová a Svoboda vrací úder

Na otázky moderátorů odpovídala jednoslovně, rolák se jí vyhrnoval.
Na otázky moderátorů odpovídala jednoslovně, rolák se jí vyhrnoval. (Reprofoto TV Nova)

Po delší době se Dáda Patrasová (66) objevila na veřejnosti a byl z toho pořádný poprask. Ve Víkendové Snídani na Nově se totiž předvedla v prazvláštním stavu. Až teď, po týdnu, přišla s vysvětlením.Prý šlo o chřipku a spikli se proti ní moderátoři!

Televize Nova si minulou neděli pozvala jako hvězdného hosta do ranní relace Snídaně právě Dagmar Patrasovou (66). Jenže její vystoupení bylo podivné, herečka se objevila před kamerami oteklá a mluvila zmateně, těžko hledala slova. Zdroj z televize ji nařkl, že byla opilá. „K tomu, co se píše, jen tolik, že jsem do Novy šla s chřipkou a horečkou. Moje chyba. Kdo chce psa bíti, vždycky si hůl najde. Neměla jsem tam nemocná chodit,“ odůvodnila nám Patrasová svůj stav, který se prý stále nelepší. „Jak to přecházím, tak se mě chřipka drží,“ postěžovala si redakci extra.cz Dáda.

Odhalená tajemství kandidátů. Babišův soud vrcholí. A zvrat u Dády a Felixe

Video se připravuje ...

Obvinila moderátory

Pak se pustila i do moderátorů Milušky Bittnerové (45) a Pavla Svobody (53), prý se proti ní spikli! „Mám Dádu ráda a to je jediné, jak na to budu reagovat,“ odpověděla na dotaz Aha! moderátorka. Sdílnější byl její parťák Pavel Svoboda. „Myslím, že jsme paní Patrasovou hodně podpořili právě kvůli jejímu stavu, tedy jak to jen šlo a s kolegyní podali profesionální výkon, tedy řečeno ve vší skromnosti,“ myslí si Svoboda. Za oba se postavilo i vedení televize. „TV Nova stojí za prací svých moderátorů, předvedli dobrý výkon a mrzí nás, pokud má někdo jiný názor,“ zaslala vyjádření za televizi tisková mluvčí Barbora Dlabáčková.

Nejslavnější viróza

Podobnými slovy, jako nyní Dáda, vysvětloval před 10 lety prezident Miloš Zeman (78) svou výraznou indispozici při vyzvedávání korunovačních klenotů. V katedrále sv. Víta nebyl zjevně ve formě. Znát byla únava, hlava státu neměla daleko ke spánku. Podle Hradu šlo o důsledek virózy. Prezident těsně před slavnostním vyzvednutím klenotů ovšem vesele absolvoval delší oslavu Dne vítězství na ruské ambasádě. Sám k tomu později řekl, že po té, co viděl video, se nemůže zlobit na ty, co si mysleli, že byl opilý. „Skutečnost je bohužel daleko odlišnější. Měl jsem 39,2 horečky,“ tvrdil.

Co všechno předpověděli kultovní Návštěvníci? Komu šlo při natáčení o život a proč musel seriál do trezoru?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Jana Nováková
9. 3. 2023 • 10:26

Proč ji pouštěli do vysílání?Chtěli jí jen zesrabit,znemožnit a nahrát tomu vykulenýmu,starýmu Tondovi.A Bittnerová,oblečená made in popelnice,to zařízla svým chovaním úplně.Ona není ani héérečka,ani moderátorka,u ní stačí rozepnout blůzu o 2 knoflíky níž.

Inka
9. 3. 2023 • 08:03

Vyhýbám se hodnocení kohokoliv, jelikož nikdo z nás nemá svatozář. Bohužel, teď chci reagovat, nelíbí se mi útoky na moderátory. Každý kdo má s tím problém, není těžké vysílání dohledat. Paní Patrasová věděla předem o účasti ve Snídani, jelikož jela upoutávka. Že její stav byl katastrofický, že odpovídala dvěma slovy, že i její pamět selhávala, jakoby kamenná tvář, hibernace...v závěru se rozhodla vysoukat ze sebe pár vět a věřte, nebyla to ani chřipka, ani horečky. Moderátoři se opravdu postavili profesionálně , na své otázky za Patrasovou odpovídali, napovídali...
ano, byla buďto v těžké kocovině, ba přímo pořád cinknutá...

Eva Korotvičková
9. 3. 2023 • 00:49

Nechala se pozvat od chytré Milušky?To nemohlo dopadnout jinak než pomluvou.

mika
8. 3. 2023 • 10:39

mě by zajímalo, kolik jí Nova zaplatila za ty bláboly.....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.