Záchrana Patrasové ohrožena! Rodina v koncích a velká hrozba | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Záchrana Patrasové ohrožena! Rodina v koncích a velká hrozba

Dagmar Patrasová
Dagmar Patrasová (Foto Aktu.cz, ara)

Skandál, který vyvovala Dagmar Patrasová (66) svým rozpačitým vystoupením v novácké Snídani, znovu oživil možnost její spásy v podobě léčení. Jaká je šance?

„Vždyť ona je úplně nesoběstačná. Už někdy neví, zda je den, či noc. Je nejvyšší čas ji léčit. Nemluví, jen kouká. Dáda je teď dva dny střízlivá, tak střílí (ve smyslu poskytuje informace novinářům, pozn. redakce). Vydrží ale nepít jen krátce, zase do toho spadne. To já už nevydržím a už ji nechám odvézt na léčení,“ strachoval se Felix Slováček o manželku v Blesku už na konci loňského roku. 

Patrasová bourala, až airbag lítal: Dechovou zkoušku odmítla

Video se připravuje ...

Je vůbec ještě šance na záchranu?

„Ona dobrovolně na léčení nikdy nepůjde, protože si nic neuvědomuje. Nemyslím si, že se někomu z rodiny podaří ji přemluvit. To by šlo asi jen silou. Ale ani k tomu žádné pokusy nebudou, ono to nejde, rodina ví, že by stejně podepsala revers a odešla,“ vypíchl hrozbu v podobě nesouhlasu pacienta s léčebným postupem dobře informovaný zdroj z okolí rodiny na webu Prima Ženy.

Detaily inaugurace a Zemanovo stěhování. A Dáda útočí na moderátory Novy

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.