Gelemová zpátky ve hře: Tajné kontakty se Slováčkem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Gelemová zpátky ve hře: Tajné kontakty se Slováčkem

Lucie Gelemová a Felix Slováček
Lucie Gelemová a Felix Slováček (archiv)

Odchod saxofonisty Felixe Slováčka (79) od někdejší přítelkyně, nebo chcete-li milenky, Lucie Gelemové (40), byl vskutku bouřlivý a Felix ještě rád s vděčností přijal rámě svojí Dádinky. Jak se ale říká, čas otupí všechny ostré hrany... Nyní to vypadá, že je Lucie zpátky ve hře.

Chvíli to vypadalo, že v domácnosti Felixe a Dády zavládne klid. Návrat domů byl plný nadějí, poslepovaný pár se spolu objevoval ve společnosti, v plánu byly i exotické dovolené, kde měla Patrasová (66) i Slováček znovu nalézt zpřetrhané nitky. 

Felix Slováček bude slavit 80: Co má s Krampolovou zrzkou?

Video se připravuje ...

Jenže pak jako když utne a vše se pomalu, ale jistě, začalo navracet do starých kolejí. Felix Dádu několikrát skrze média obvinil z neřízeného pití, apeloval též na zahájení léčby se slovy, že jinak Dáda umře. Po nehodě, kterou Dáda způsobila patrně podnapilá, se spory začaly přiostřovat a zdálo se, jakoby to Felix se svou ženou už vzdal. 

Slováček se netají tím, že mu dělá dobře společnost mladších žen, kterými se rád nechává obklopovat. Možná, že jeho kruhy zahrnují i Gelemovou. Ta totiž nedávno pro Šíp promluvila o svých vztazích a přiznala, že Felixovi odpustila.

„Felixe jsem měla hluboce ráda, milovala jej. Za mnohé jsem mu vděčná. Náš sedmiletý partnerský vztah byl pro mne velmi důležitým životním mezníkem, stejně jako mé manželství s Guyem Gelemem. Obou svých bývalých partnerů si i přes některé prvky jejich jednání vážím a jsem s oběma v přátelském kontaktu," řekla konkrétně. 

Sníh a nejmrazivější dny. Další zdražení! Dádu zbavit svéprávnosti nebo umře, říká Felix

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
hejhej
17. 2. 2023 • 13:44

Jana Nováková:
Slováček je trapný ubožák, který už nemá čím myslet.

qwerta
16. 2. 2023 • 21:43

qwerta
16. 2. 2023 • 21:43

Uživatel_5348500
16. 2. 2023 • 18:07

Proč se nechytá chudých dědků, ale jen bohatých? zase jí došly prachy,tak potřebuje přísun financí, sama nic nevydělá a nějaký boháč na ni zřejmě nečeká.A ten vykulenec Slo váčků je bláhový dědek, nemít prachy a slávu, nezakopne o něj nikdo.

Jana Nováková
16. 2. 2023 • 17:03

Jestli si ten vykulenej stařec myslí,že ty holky po něm šílej,tak ano,šílej ale jsou v tom jenom prachy.A Gelemový už asi došly tak potřebuje obnovit přítok.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.