Felix Slováček (79) PŘEBRAL KRAMPOLOVI MÚZU! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Felix Slováček (79) PŘEBRAL KRAMPOLOVI MÚZU!

Kateřina hladila Felixův nástroj a už se těší na koncert 2. května.
Kateřina hladila Felixův nástroj a už se těší na koncert 2. května.  (Foto Aha! – David Kundrát, Marek Pátek, Mária Rušinová)

Chudák Jiří Krampol (84)! Jeho zrzavá múza Kateřina Bláhová (27), která ho doprovázela na premiéru filmu Život je sranda, se na tiskovce k nadcházejícím 80. narozeninám Felixe Slováčka nápadně točila kolem slavného proutníka.

Felix se jen spokojeně usmíval jako mlsný kocour. „Já mu to hlásit nebudu. To musí Katka,“ krčil alibisticky rameny. Na herečce ho prý na první pohled upoutaly dlouhé zrzavé vlasy. „Známe se od loňska,“ mlžila herečka. „Potkali jsme se na narozeninách doktorky Ivany Němečkové, kde jsem byla s Jirkou Krampolem,“ přiznala pak Bláhová.

Felix Slováček

Video se připravuje ...

Věkový rozdíl skoro šedesát let jí problémy u obou hvězných mužů nedělá. „Jsou to gentlemani, umí se chovat k ženě líp než mladí kluci,“ pochvaluje si. Navíc jsou oba vyhlášení společníci, kteří dokážou všechny skvěle bavit. Sám Krampol bere výboje své múzy sportovně. Hlavu si z nich zatím nedělá. „Je to herečka, potřebuje být vidět,“ řekl deníku Aha! herec.

Daňové změny 2023. Margita čelí nařčení, že ukradl vnučku. A Krampol na JIP!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Pepik Petráček
9. 2. 2023 • 21:02

Ten člověk neumí stárnout a nikdo mu ze slušnosti neřekne že je starý nesoudný kocour. A navíc stejně už nic nedohoní,jen se jednou pořádně ztrapní. A takový to byl právem obdivovaný muzikant.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.