Kyklop z Maxim Turbulenc slavil »60«: Velký návrat do devadesátek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Kyklop z Maxim Turbulenc slavil »60«: Velký návrat do devadesátek!

Šedesátka na krku a narozeninový dort.
Šedesátka na krku a narozeninový dort. (Foto Aha! – Martin Hykl)

Bujarou oslavu svých 60. narozeniny připravil Kyklop z těžkotonážní skupiny Maxim Turbulenc. Byla to párty jak v devadesátých letech! Zapařit přišli Michal David (62), Dalibor Janda (69) s dcerou, rozdováděná Heidi Janků (60) nebo také Felix Slováček (79).

Právě ten chtěl Kyklopovi zahrát na saxofon, ale zradila ho technika. To ho nejdřív rozladilo, posléze vytočilo natolik, že se neudržel a vynadal zvukaři, kterého nazval amatérem. Náladu mu ale zlepšily blondýnky z tria Red Zone, které se s ním v poslední době setkávají téměř na každé akci.

Nonstop i Hurikán

Co by to bylo za párty s Michalem Davidem, kdyby na ní nezazněl megahit Nonstop. Jako druhou pecku pak přidal spolu s Romanem Ondráčkem (56) píseň Felicita i s českou verzí Felicie. Heidi to pro změnu rozjela jako nedávno v pražském baru na píseň Když se načančám. V lesklých minišatech se vrtěla na parketě, což ocenili hlavně pánové. K narozeninám Kyklopovi zazpíval také Hurikán Dalibor Janda s dcerou Jiřinou (34).

Maxim Turbulenc: Sjezdili jsme 2 500 diskoték! Hlavně s "mašinkou"

Video se připravuje ...

Přišel i Boura

Přímo z devadesátek dorazil Ital Davide Mattioli (54) žijící už čtvrt století v Česku či skupina Holki bez Radany Labajové (42). Oslavenec Kyklop si zazpíval se svými Maxíky a dokonce i hodil duet se svým bratrem Kamilem Emanuelem Gottem (62). Na párty nechyběl ani bývalý moderátor televize Nova Slávek Boura (58), kterému hrozí 18 let vězení za pašování drog.

Vyjedl se na 146 kilo

Už v 16 letech vážil Kyklop 110 kilo. „Jako malý jsem měl rád řízečky. Postupně jsem se dostal až na 146 kilo. Byl jsem unavený, vyčerpaný, nic mě nebavilo, bolely mě nohy,“ svěřil zpěvák, vlastním jménem Pavel Vohnout. Kvůli svým malým dvojčatům se pak rozhodl pro radikální změnu – jedl tři až čtyři hrsti jídla denně, podstoupil bandáž žaludku a plastiku břicha. Nyní se cítí mnohem lépe a je zase plný energie. Zatímco k padesátinám si nadělil sólovou desku, k šedesátinám má svůj parfém.

Felix Slováček bude slavit 80: Co má s Krampolovou zrzkou?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
rydlo
11. 2. 2023 • 10:35

Na každý koncert, nebo pořad v TV, kam je Janda zván, tahá toho svého parazita Jiřinu jak ocásek, i když ji nikdo nepozval a povinně vnucuje její zpěv, ač o její účast nikdo nestojí! Se divím, že když dcerunka začne zpívat, že ji lidé nevypískají jako nezvaného hosta! Ona ta rádoby zpěvačka vlastně svým „zpěvem” znehodnotí celý koncert. Asi by měli pořadatelé zvát Jandu pouze s podmínkou, že je zván pouze on bez dcery a nebo ho nezvat vůbec! To si nedovolí žádní jiní zpěváci, mimo D. Jandy, aby vnucovali lidem účinkování svých neúspěšných rodinných příslušníků. Když je to podle tatínka výborná zpěvačka, proč nemá své koncerty? No asi proto, že její „zpěv ” nestojí za nic, to i tzv. rychlokvašky z pěveckých soutěží zpívají líp!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.