Zásadní rozhodnutí u Patrasové! Felix ji prý ukecal | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zásadní rozhodnutí u Patrasové! Felix ji prý ukecal

Patrasová bere zpět rozvod.
Patrasová bere zpět rozvod. ( David Kundrát, Pavel Machan, Marek Pátek)

Manželství Dády Patrasové (66) a Felixe Slováčka (79) má sakra pevné kořeny. Jiné páry by už po tolika vztahových krizích šly dávno od sebe, oni to ale nevzdávají. Po bouřlivém konci roku, kdy už téměř vzduchem létaly rozvodové papíry, se s příchodem toho nového zdá, že další větší krize je za nimi.

Málokdo by během adventu loňského roku věřil, že se tohle manželství ještě dá zachránit. Dáda i Felix ovšem nepřestávají překvapovat. Ačkoli saxofonista už odmítá manželku dál omlouvat a naznačil, že zkraty z její strany mají své odůvodnění, které sice blíže nespecifikoval, ale mnohým vyvstává na mysli démon alkohol, nakonec se vášně mezi ním a Dádou opět uklidnily. 

Odhalená tajemství kandidátů. Babišův soud vrcholí. A zvrat u Dády a Felixe

Video se připravuje ...

I Dáda z rozvodu couvla. „Ukecal mě. Už jsem k rozvodu poslední dobou neměla daleko. Pořád mám ale křídla nad rodinou. Mohla bych se přitom z fleku sebrat a odjet pryč a nechat se hýčkat a být šťastná. Nedokáži to tady ale opustit," dodala upřímně Dáda Patrasová.

Co všechno předpověděli kultovní Návštěvníci? Komu šlo při natáčení o život a proč musel seriál do trezoru?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.