Dáda, kterou už nikdo nepoznával, šla do sebe: Radikální řez | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Dáda, kterou už nikdo nepoznával, šla do sebe: Radikální řez

Dáda šla do sebe
Dáda šla do sebe (Foto Aha! – Martin Hykl, David Kundrát, Pavel Machan, Marek Pátek)

Alkohol, rozvod, nevěra, strach, to jsou všechno slova provázející život páru, který se nezdráhá vzájemných mediálních slovních přestřelek. S novým rokem ale jakoby se karty otočily...

Dáda Patrasová (66) a Felix Slováček (79) si toho v poslední době skrze média řekli snad víc než za celý svůj život. Naposled muzikant vyjádřil jasné obavy o život své ženy. „Je nejvyšší čas ji léčit. Nemluví, jen kouká. Mám strach, že když se jí rychle nepomůže, zemře,“ úpěnlivě na manželku apeloval přes Blesk. 

Patrasová a Slováček se loučili se Zagorovou: Vzpomínka na společné řádění

Video se připravuje ...

Ta sice problémy do poslední chvíle popírala tvrzením, že její údajné pití je pod kontrolou, následně ale podala žádost o rozvod po 40 letech manželství, načež pár hodin poté zmatečně tvrdila, že se to nestalo. 

Nyní se možná blýská na lepší časy, Patrasová, která byla osočovaná, že už o sebe ani nepečuje, se totiž objevila v rukách přední české expertky na ženskou krásu, na jejíž klinice podstoupila hned několik omlazujících procedur. Z posledních fotek to rozhodně nevypadá, že by byla v předsmrtné kondici, naopak, velmi jí to sluší! Nezbývá než doufat, že si do nového roku dala víc dobrých předsevzetí. 

Co všechno předpověděli kultovní Návštěvníci? Komu šlo při natáčení o život a proč musel seriál do trezoru?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
illenne
8. 1. 2023 • 11:05

To tričko s tou lebkou a skříženými hnáty, to cosi vypovídá o vkusu. Jinak ta titulní fotka je opravdu hodně vypovídající.

Greta
7. 1. 2023 • 20:52

Všichni herci dělají co se dá, nechtějí vypadat staře, Dáda je stále pěkná žena, jen ten de..l novinář ji v Tn cz vyfotil ošklivě a ostudně to nadepsal. Nechte ji všichni žít.

Kykys
5. 1. 2023 • 09:31

A taková to bývala hezká " žížala " , teď starsí typ,ala ŽÍŽA...

Radek Polák
5. 1. 2023 • 09:04

Další řez necháme na patologii ! 😂

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.