Felix se bojí o Dádu, ona zase o něho! Patrasová mluví o válce a svědomí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Felix se bojí o Dádu, ona zase o něho! Patrasová mluví o válce a svědomí

Felix Slováček ještě nikdy v minulosti nepoužil tak ostrá slova.
Felix Slováček ještě nikdy v minulosti nepoužil tak ostrá slova. (Renata Matějková)

Saxafonista Felix Slováček (79) nedávno přiznal, že má velký strach o svoji manželku Dádu Patrasovou (66). Podle něj to přehání s alkoholem, a pokud on rázně nezasáhne, dopadne to s ní špatně. Jak ale na jeho slova reaguje sama Patrasová?

Je pravda, že Dáda se delší dobu neukázala mezi lidmi. Felix pro to má jednoduché vysvětlení – podle něj sedí doma a pije. Nedávno pro Blesk.cz dokonce přiznal, že se bojí o její život a zvažuje, že ji zbaví svéprávnosti. „Jestliže nebude zbavena svéprávnosti, pokud proti své vůli nepodstoupí léčbu, tak umře. Prostě umře. Je mi to strašně líto, že to tak musím říct, ale tak to je,“ upřesnil své vyjádření Slováček pro eXtra.cz.

Sníh a nejmrazivější dny. Další zdražení! Dádu zbavit svéprávnosti nebo umře, říká Felix

Video se připravuje ...

Co na jeho nápad říká Dáda? „Už neví, co říká. To už je z jeho strany cílené,“ vyjádřila se stroze pro eXtra.cz. Žádnou obranu neplánuje, což je překvapivé. Má pro to ale své důvody. „To by byla válka a já si ho nechci brát na svědomí,“ dodala zpěvačka. Dále se k věci nechtěla vyjadřovat.

Když už to vypadalo, že manželé našli po letech plných nevěr a problémů klid, je všechno zase špatně. Felix si ale stojí za svým a Patrasovou plánuje zbavením svéprávnosti „zachránit“. Údajně už to řešil se svým právníkem, ale podle jeho slov to bude běh na dlouhou trať.

Co všechno předpověděli kultovní Návštěvníci? Komu šlo při natáčení o život a proč musel seriál do trezoru?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.