Stín nad Patrasovou: Vyjádření lékaře | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Stín nad Patrasovou: Vyjádření lékaře

Felix Slováček a Dáda Patrasová se nejspíš nerozvedou
Felix Slováček a Dáda Patrasová se nejspíš nerozvedou (David Kundrát, Alexandr Malachovský)

Názorové turbulence, zda Dáda Patrasová (66) a Felix Slováček (79) ustojí svoje letité problémy, neberou konce. Padla i slova o rozvodu po třiceti letech manželství, zdá se ale, že ani jeden nebude schopný opustit zajeté stereotypy. Alespoň podle psycholožky Radany Roveny Štěpánkové. 

Pár má dlouhodobé problémy, který řeší každý po svém. Zatímco Felix utíká ze společného domu, protože se podle svých slov nechce dívat na to, jak se Dáda ničí, Patrasová má stále pocit, že svoje neúměrné pití ovládá. Sílu na to ale zpřetrhat poslední nitky, které je drží spolu, nemá ani jeden z nich. 

Patrasová a Slováček se loučili se Zagorovou: Vzpomínka na společné řádění

Video se připravuje ...

„Mohli bychom říci, že Dáda na nějaké úrovni nezvládla svou dospělou samostatnost - že nezvládla svou závislost na muži. Protože když zjistila, že vztah s Felixem je pro ni příliš zraňující a nedůstojný, nedokázala ho ukončit a sáhla po alkoholu - tedy závislost střídala závislost,“ vyjádřila se psycholožka pro Blesk.

Domnívá se, že vztah Patrasové a Slováčka ale nečeká žádná závratná apokalypsa. „V současné době se již oba nacházejí v období stáří a pravděpodobně oba cítí, že k sobě mají kromě závislosti i citové pouto, že znají své zvyky a zlozvyky, že se umí tolerovat, a proto spolu umí odjet na dovolenou. Můžeme jim přát, aby si uměli odpustit bolesti, které si způsobili, a opírali se o to křehké, láskyplné pojivo, které je spojuje,“ míní také Štěpánková. 

Co všechno předpověděli kultovní Návštěvníci? Komu šlo při natáčení o život a proč musel seriál do trezoru?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
fany22
14. 1. 2023 • 19:28

Souhlas. Bývala hezká a pro ty asi dvě role v mládí to stačilo. A že se nedokáže odpoutat, je taky pravda. Peníze v tom roli hrají, mnohokrát se o nich zmiňovala, ale zřejmě se hodně bojí samoty. Těžká situace.

Uživatel_5348500
14. 1. 2023 • 16:11

Žádná skvělá herečka to není a nebyla, hlavně trdlovala pro děti, žádné role v divadlech neměla. Že se nedokáže odpoutat od dědka, je fakt a hlavní roli zde hrají peníze. Má pravdu psycholožka, co píše o jejich vztahu. Jako mladá byla moc hezká Patrasová, on nikdy, zato známý a movitý.

lpitriska
14. 1. 2023 • 11:10

Skvělá herečka? Jmenujte mi jeden film kde měla hlavní roli a byla skvělá. Byla hezká. Mně je jí líto ,být celej život podváděná tou ropuchou asi neviděla jíný řešení než chlastat. Já jí odsuzuju za to ,že jezdí ožralá ,protože na ní může kdokoli šeredně doplatit až to nebude sloup ,ale člověk koho srazí . Měla by se jít léčit ne kvůli němu ,ale kvůli dětem a vnoučatům !!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.