Pravda o rozvodu Patrasové a Slováčka: VŠECHNO JE JINAK | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Pravda o rozvodu Patrasové a Slováčka: VŠECHNO JE JINAK

Dáda Patrasová a Felix Slováček
Dáda Patrasová a Felix Slováček (Blesk)

Chvilku tak a chvilku jinak. Vyjádření Dády Patrasové (66) k rozvodu se mění častěji než počasí. Těžko říct, zda je u nich aktuálně před bouří, oblačno, anebo padají rovnou trakaře. 

Jejich manželství trvá už 40 let, nyní je ale v takové krizi, ze které možná bude jen těžko úniku. Felix Slováček (79) Dádu nešetří, nedávno se dokonce vyjádřil, že jestli Patrasovou nezbaví svéprávnosti a nezavřou ji do léčebny, zemře. Dáda naopak tvrdí, že má svoje pití pod kontrolou, nemocný je Felix.

Patrasová a Slováček se loučili se Zagorovou: Vzpomínka na společné řádění

Video se připravuje ...

Názorové přestřelky mezi slavným párem plní už nějaký čas titulní strany. Zda ale nakonec dojde skutečně k rozvodu, je ve hvězdách. „Myslela jsem, že to vyřeším po čtyřiceti letech rozvodem, ale mám pocit, že je Felix vážně nemocný, a přece ho nemůžu opustit a nechat napospas,“ vyjádřila se Dáda pro TN.cz, aby o pár hodin později mohla svoje tvrzení otočit o 180 stupňů. ​„Já jsem nic nestáhla. Já jsem podala žádost o rozvod. To je celý,“ bylo všechno zase jinak. 

Ve svém názorovém kolotoči už se možná ztrácí i sama Dáda, dokonce pro Aha! zmínila, že ji Felix psychicky týrá. „Teď mi dělá za života peklo. Byl totiž zvyklý, že jsem ho celý život poslouchala,“ popsala a dodala: „Buzeruje mě s vypraným prádlem na půdě, vzal si klíč od kanceláře a nechce ho vrátit na věšák. Co tím sleduje? Nebo ho někdo proti mně navádí?“

Patrasová poukázala na to, že Slováček může trpět Alzheimerovo chorobou, prý zná podobné projevy od svého otce. On zase zdůrazňuje její tristní stav: „Je nejvyšší čas ji léčit. Nemluví, jen kouká... Mám strach, že když se jí rychle nepomůže, zemře!"

Co všechno předpověděli kultovní Návštěvníci? Komu šlo při natáčení o život a proč musel seriál do trezoru?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
junovica
21. 12. 2022 • 00:58

ja by som si svoju rodinu takto stále nevypitvávala..

Uživatel_5530822
20. 12. 2022 • 23:20

Kolikátý "pravdivý" článek to zveřejňujete, myslíte si že tím prezentujeme svoji inteligenci? Ukazujete světu jak jste malí lide

picoda
20. 12. 2022 • 07:49

Martina Haslerova
20. 12. 2022 • 04:08

Koho zajímají, že se o nich vůbec píše? Dochází jim deňky? SMUTNÝ.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.