Zpověď Dagmar Patrasové (66) o Felixovi: KŘIK A NASCHVÁLY! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Zpověď Dagmar Patrasové (66) o Felixovi: KŘIK A NASCHVÁLY!

Patrasová bere zpět rozvod a bojí se o Felixe: Buzeruje mě s vypraným prádlem!
Patrasová bere zpět rozvod a bojí se o Felixe: Buzeruje mě s vypraným prádlem!  ( David Kundrát, Pavel Machan, Marek Pátek)

Je v šoku z toho, co o ní manžel Felix Slováček (79) říká médiím. „Myslela jsem, že to vyřeším po čtyřiceti letech rozvodem, ale mám pocit, že je Felix vážně nemocný, a přece ho nemůžu opustit a nechat napospas,“ svěřila deníku Aha! Dáda Patrasová (66).

To, že její muž prohlašuje, že ji zbaví svéprávnosti, ji bolí. V poslední době pozoruje herečka na manželovi podivné změny chování.

Zbavení svéprávnosti

„Jednu chvíli je jako milius, a pak zase na mě strašně křičí,“ popisuje Patrasová, jak to mají doma. „Buzeruje mě s vypraným prádlem na půdě, vzal si klíč od kanceláře a nechce ho vrátit na věšák. Co tím sleduje? Nebo ho někdo proti mně navádí?“ spekuluje Dáda. Sama přiznává, že občas si dá skleničku vína, ale to přece není důvod, aby ji manžel nechal zbavit svéprávnosti.

Hrad zná trest za dokumenty Vrbětice. Varování před Putinem. A Felix a stavu Dády

Video se připravuje ...

Peklo místo lásky

V koutku duše vzpomíná, jak to bylo s tatínkem, když bojoval s Alzheimerovou nemocí a ona o něj pečovala. Její hodný tatínek byl najednou agresivní. Podle Dády Felixe naštve i to, že vymění ručník. „Je to hrozné, a to jsem ho tolik milovala, všichni mě zrazovali a já je neposlechla,“ běduje herečka. „Teď mi dělá za života peklo. Byl totiž zvyklý, že jsem ho celý život poslouchala,“ dodává Patrasová zklamaně.

Sníh a nejmrazivější dny. Další zdražení! Dádu zbavit svéprávnosti nebo umře, říká Felix

Video se připravuje ...

Jinak zemře...

Slováček se zase strachuje o manželku kvůli jejímu pití. „Je nejvyšší čas ji léčit. Nemluví, jen kouká... Mám strach, že když se jí rychle nepomůže, zemře! Jediná možnost, co tu je, je zbavit ji svéprávnosti!“ řekl Felix o Dádě, když před týdnem opět nedorazila na jejich společné vystoupení. „To nepochopí nikdo, kdo nemá doma takto nemocného člověka. Až se to stane, tak všichni budou chodit a nadávat mi, proč jsem něco neudělal. Je to těžké,“ povzdechl si.



Přečtěte si
Sýkorka Borka
17. 12. 2022 • 19:24

Otázka znie,prečo sa Dáda uchýlila ku flaške.A ďalšia, prečo si ho vôbec vzala. Bola mladá,­úspeš­ná,pek­ná.On? Peniaze mal, ale zobúdzať by som sa pri ňom nechcela, aj keby mal peňazí ešte viac.Asi to musel dobre vedieť v posteli.Na starosť človek potrebu je kľud.Byť ňou, stiahnem sa do nejakého luxusného penziónu,prestanem chlastať a nebudem trpieť bláznivé despotické jednania chlapa, ktorý poskákal všetko,čo mu otrčilo.Ale ozaj treba prestať piť!

Eva Korotvičková
17. 12. 2022 • 18:56

A co zbylo z té dřívější lásky?Říkal,že Dáda je bohyně a nádherná.Teď by jí nejraději zašlápl a ona jeho.

Uživatel_5348500
17. 12. 2022 • 13:34

Trapácí oba dva a kdo tomu má věřít,když s nimi nežije? Ona je alkoholička, to je fakt a on je ***ř, taky fakt. Proč od sebe nešli dávno, když na na sebe kydají špínu?Žít v tom není nic záviděníhodného, ale zde jde o majetky..

hejhej
17. 12. 2022 • 11:38

Oba dva trapní. Když se nedokáží domluvit - Slováček si musí dokazovat, že o něho ženy mají zájem a Patrasová musí pít, existuje státní instituce SOUD a mohli se už dávno rozvést. Oba hloupí se už nic v umění nedokáží, tak se aspoň ztrapňují v bulváru - duševní chudáci.

Kosodrevinka
17. 12. 2022 • 10:27

A možno si robia srandu a pr. z bulváru,
nahradili p.Aguš s Jaromírkem, a penízky jim jdou do kapsy🐕🍀⛷️❄️

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.