Felix s Dádou v zajetí strachu: Skončím v nemocnici a tam asi umřu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Felix s Dádou v zajetí strachu: Skončím v nemocnici a tam asi umřu

Slováček se bojí, jak tuhle zimu s Dádou přečkají...
Slováček se bojí, jak tuhle zimu s Dádou přečkají... (Machan, Klejch, Tran)

Chvíli to vypadalo, že po koronavirové krizi budou mít hudebníci zase chvíli klid a dostatek práce. Felix Slováček (79) neměl v poslední době o pracovní nabídky nouzi, s přicházející zimou ale začíná skutečně »přituhovat«. Energetická krize totiž značně ovlivní jeho program.

Zima klepe na dveře a v některých domácnostech se již začalo vytápět. Že se k tomu musí přistupovat zodpovědně, ví i slavné tváře, kterých se krize neméně týká. A takovou vilu Felixe Slováčka a Dády Patrasové (66) vyhřát určitě trvá. Jak si s krizí poradí? „Dokud můžu šetřit, tak to samozřejmě dělám. Ale zatopit si doma musím, neříkám, že to tu musí být jako v sauně, ale když tu bude zima, skončím v nemocnici a tam asi umřu, protože tam bude podle vlády vytopeno jen na 18 stupňů, takže tam zmrznu," pronesl hořce Slováček.

Zatímco doma si Felix může nastavit vlastní pravidla, mimo domov musí spoléhat na to, že zima neodláká jeho publikum. V takovém případě by se mu přes zimu příjmy značně ztenčily. „Nevím, jak moc budu vůbec v brzké budoucnosti moci hrát. Lidé na to možná už vůbec nebudou mít peníze, protože energie se neustále zdražují. A co jsem slyšel, po novém roce to má být ještě horší. Všímám si toho už teď, protože někteří pořadatelé kvůli vyšším nákladům zrušili plánované koncerty," uvedl Slováček v rozhovoru pro server ŽivotvČesku.cz.

Patrasová a Slováček se loučili se Zagorovou: Vzpomínka na společné řádění

Video se připravuje ...

Doba je ovšem zlá a lidé zcela logicky nebudou chtít dávat vyšší peníze za vstupenky do méně vytápěných divadel. Výlet za hudebním zpestřením tak mnozí letos vynechají. Pro pořadatele a vystupující to vůbec nejsou ideální vyhlídky. „Spočítali si to a zdražit vstupenky nemohou, protože lidé už by si je nemohli dovolit. Takže raději budou sedět v divadlech v kabátech, trošku si zatopí a budou se dívat do prázdného hlediště, protože je to méně ztrátové," vysvětlil Felix Slováček, kterého i tuto zimu sužuje nejistota a strach z blízké budoucnosti.

Svědci o dovolené Felixe a Dády: Pila a byla agresivní! Zelenskyj k Česku a razie v Praze

Video se připravuje ...



Přečtěte si
amba
24. 10. 2022 • 15:35

v paneláku a bude mít teplo?????? Jděte se léčit

miroslava13
21. 10. 2022 • 11:09

chudáček, ať vilu prodá a jde bydlet do paneláku do dvougarsonky. Tady je furt teplo i v zimě. A nebude muset plakat do Plesku!!!! Je směšnýýýýýý.

Alva
21. 10. 2022 • 09:46

Lidé v letech, kteří by si měli v poklidu užívat důchodu a vydělaných peněz, stále brečí a naříkají?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.