Definitivní útěk od Dády? Felix o emigraci do Austrálie | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Definitivní útěk od Dády? Felix o emigraci do Austrálie

Vytočený Felix Slováček: Dáda už zase pije!
Vytočený Felix Slováček: Dáda už zase pije! (Karel Kopáč, archiv)

Nelehkou situaci týkající se inflace a rusko-ukrajinské krize vnímají i umělci. Pro hudebníka Felixe Slováčka (79) je to po koronavirové pandemii další rána, která opět může mít vliv na jeho povolání. Manžel herečky Dády Patrasové (66) tak uvažuje nad radiálním řešením, pokud by mělo dojít na nejhorší.

Jen co se Felixovi Slováčkovi nahromadila práce, za kterou je rád, už aby se o ní zase bál. Ačkoli má na následující měsíce nabitý program, nedokáže zcela ignorovat současné dění v Česku i ve světě. „Mám z toho strach, jednak se nám zase horší koronavirus, jednak je tu velká inflace. Brzy se může stát, že lidé už prostě na umění a koncerty nebudou mít peníze, takže přestanou chodit," přiznal severu ŽivotvČesku.

Felix Slováček na zahradní party Petra Jandy: S čím má teď starosti?

Video se připravuje ...

Více než o práci se ale strachuje o následky, které může celosvětová krize způsobit. „Někdy se bojím, že tu vypukne občanská válka, jestli to takhle půjde dál. Nikdo neví, kam až ta situace dojde, ale pokud lidi budou mít hlad, tak prostě popadnou sekyru a půjdou si to jídlo někam vzít násilím," řekl na rovinu Slováček.

Jako muž v pokročilém věku si nepřeje nic jiného než ještě pár let vystupovat a užívat si zaslouženého klidu. Pokud by se mu tato přání neměla splnit v jeho rodné zemi, rád by je uskutečnil jinde. „Nejspíš bych přemýšlel o Jižní Americe nebo Austrálii, nikam jinam se stěhovat teď asi nemá smysl. Určitě bych teď nejel do USA. Od té doby, co tam zakázali potraty, se mi zdá, že se to tam pomalu balkanizuje," dodal v obavách Felix Slováček.

Felix Slováček bujaře oslavil své 79. narozeniny! Dáda měla stopku, dcera Anička chyběla

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Marcela Guttridge
19. 7. 2022 • 08:07

ale at se prijede podivat sem do australie tady se mu bude libit

Kykys
18. 7. 2022 • 18:30

Jako muzikant své doby " umělec ", nyní akorát jejich " trapnosti" jsou pro smích lidem!! Nyní akorát Agáta , Felix a spol, Hvězda Krainová , Verešová jsou v pozadí 🤔.. Felix asi z těch lovestory chytl " cestománii "🤪

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.