Slováčkova kočička Lenka: Tělo jako dělo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Slováčkova kočička Lenka: Tělo jako dělo!

Slováčkova kočička Lenka: Páni, to je tělo!
Slováčkova kočička Lenka: Páni, to je tělo!  (Martin Hykl, David Kundrát, Instagram)

Vášnivé objímačky a líbačky Felixe Slováčka (79) s plavovlasou podnikatelkou na premiéře velkofilmu Jan Žižka neunikly nikomu. Ovšem to, co předvedla Lenka z Brna v sexy šatech, je slabý odvar oproti tomu, jak se prezentuje na sociálních sítích.

Velmi ráda vystavuje silikonem upravený dekolt. Zahalený model byste na blondýnce těžko hledali. Lenka si je dobře vědoma svých předností a jak působí na známé muže.

Patrasová a Slováček se loučili se Zagorovou: Vzpomínka na společné řádění

Video se připravuje ...

Jako doprovod si ji na akce bere i Zdeněk Mahdal (62), který ovšem vyloučil, že by se jednalo o jeho přítelkyni. „Je to moje kamarádka a i s Felixem se zná přes dvacet let,“ řekl Aha! dabér a také vášnivý tanečník ze seriálu Policie Modrava. Právě s Mahdalem přišla Lenka i na pondělní premiéru Jana Žižky. Tam jí ale padl do hledáčku mlsný kocour Felix. Ovíjela se kolem něho jako liána a saxofonista doteky s nadšením opětoval.



Přečtěte si
zuzakirsch
8. 9. 2022 • 06:04

To jsou její prsa nebo má našitý protézy?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.