Očistec sexy podnikatelky po rozchodu s Mahdalem: Bolest zahání léky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Očistec sexy podnikatelky po rozchodu s Mahdalem: Bolest zahání léky

Oslavy po premiéře filmu Jan Žižka: Zdeněk Mahdal
Oslavy po premiéře filmu Jan Žižka: Zdeněk Mahdal (Blesk:David Kundrat/CZECH NEWS CENTER David Kundrát)

Podnikatelka a instagramová modelka Lenka Dragounová (35) je velkou milovnicí cestování. O to těžší pro ni je její momentální situace. Musí totiž 3 týdny ležet v brněnské fakultní nemocnici.

Před loňskými Vánoci se Lence stal na horách nehezký úraz. Na svahu ji srazil nepozorný snowboardista a způsobil modelce zranění ruky. Nakonec strávila celé svátky v nemocnici, ale i to bylo očividně málo. „Jsem tady kvůli léčení, takže budu doufat, že to, proč tu musím být tři týdny, bude alespoň na takové úrovni, že budu moci zase alespoň nějak fungovat s pravou rukou tak jako před úrazem. A hlavně bez neustálých léků na bolesti,“ vysvětlila Lenka na svém profilu na Instagramu.

Nejznámější česká plus size modelka Natálie Debnárová: Lásku našla v Kanadě!

Video se připravuje ...

Úroveň nemocnice je ale dle jejích slov tristní. „Pokoj, který je uzpůsobený pro dvě postele, je narvaný čtyřmi postelemi a silnější pacienti nebo ti o berlích nemohou ani projít k té své. Pokoj bez záchodu a koupelny, ale hurá, televize tu je, bohužel tedy za poplatek deset korun za hodinu a půl,“ šokovala Dragounová, která doufá, že jí ty tři týdny utečou jako voda.

Páteční Prostřeno!: Menu pro vegetariána

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.