Drama u Slováčka a Patrasové: Gelemová a Vito zase ve hře? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Drama u Slováčka a Patrasové: Gelemová a Vito zase ve hře?

Dáda Patrasová
Dáda Patrasová (instagram.com)

To by bylo, aby nebyl okolo Felixe a Dády chvíli klid! Patrasová si pustila pusu na špacír a veřejně se svěřila, že si svého italského milence Vita přeci jen nechá. A co na to Slováček - opráší svou tehdejší milenku Gelemovou? 

Tenhle páreček má prostě rád dramata. Jak jinak si vysvětlit, proč se Patrasová (66) veřejně vyznává z citů ke svému hřebci Vitovi (51)? Prý mu patří část jejího srdce! „Vito mi ráno přál jako první. Felix myslel, že když se rozejde s tou paní, jejíž jméno nebudu říkat, já to s Vitem taky skončím. V žádném případě. Vito mě vytáhl ze všech těch hrůz kolem manželova mileneckého vztahu, nevzdám se ho,“ řekla Dáda rázně Blesku v den svých 66. narozenin. 

Felix Slováček: Popsal, jak si představuje nádhernou lásku

Video se připravuje ...

Patrně tak chtěla Slováčkovi (79) ukázat, že jí rozhodně ještě nemá tak jistou, jak se domnívá. To by to ale nebyl Felix, aby mu to nebylo jedno. Pro strach má evidentně uděláno a svému, rádoby sokovi, se může jen smát. Prý se s jeho ženou vůbec nevídá. 

No a vytasí také svůj trumf? Zatím to tak nevypadá. Kauza Gelemová (39) je prý ukončená a na tom se nic nezmění. Felixovi ale domácí "idylka" patrně moc nevyhovuje. Nedávno utrousil: „Je to vlastně stejné, jako kdyby nikdy žádná ta paní výtvarnice nebyla. Jsme spolu, je nám fajn. Dáda chlastá, já pracuju.“

Patrasová slavila narozeniny: Italského milence si nechám!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Petr Derby
10. 7. 2022 • 19:15

Tak, napriklad Gelemova by ho mohla prodat jako maskota mistniho starobince a milenec Dadu na jidlo pro hrochy do ZOO.

Alva
10. 7. 2022 • 19:09

Oni si zůstanou v těch letech navzájem, protože druhá strana by s nimi dělala co?

AliAlice
10. 7. 2022 • 18:12

Moc se mě líbí,jak Patrasová pořád dokola mele,že si svého ,,milence " ponechá,a ten chudák jak to vypadá nemá o ničem ani páru....Dáda+Felix = dva komici...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.