Dáda už v tom zase lítá? Kdy tohle období přejde, nevím, zoufá si Felix | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Dáda už v tom zase lítá? Kdy tohle období přejde, nevím, zoufá si Felix

Dáda Patrasová zase začala pít
Dáda Patrasová zase začala pít (Martin Hykl)

Felix Slováček (78) si z Mezinárodního pěveckého festivalu Sanremo Junior ovezl úctyhodný metál, cenu za celoživotní dílo Gef Music Award s dovětkem „brilantní český klarinetista, saxofonista, hudební skladatel a dirigent. Radost mu ale kříží nepříznivá rodinná situace. Spíš než v jeho náruči totiž Dáda zase hledá útěchu na dně láhve. 

Z romantického přímořského městěčka San Remo se Slováček vrátil z blýskající soškou delfína... a bez Dády.

Felix Slováček: Popsal, jak si představuje nádhernou lásku

Video se připravuje ...

„To nešlo, aby jela se mnou. Už v tom zase lítá. Byla by to ostuda. Vždyť ona ani neví, kam jsem jel,“ sdělil Aha! Felix ihned po příletu. „Kdy tohle období zase přejde, nevím. Doufám, že brzo,“ dodal viditelně odpočinutý Slováček. Celý týden se o něj ve špičkovém hotelu dobře starali, jak sám potvrdil a svou návštěvu Itálie završil i pochůzkou po obchodech. „Něco jsem si i koupil. Dádě ale nic, teď si to opravdu nezaslouží,“ vyzdvihl!

Zatímco se Patrasová pere se svými vnitřními démony, Slováček zahání chmury prací. „Mít hodně práce je můj největší životabudič,“osvětlil po příletu a ihned zamířil protáhnout tělo, aby mohl být ve čtyři odpoledne už fit v Divadle U Hasičů. Tam jej čeká zkouška a hned na to koncert. 

Patrasová slavila narozeniny: Italského milence si nechám!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Dianthos
22. 5. 2022 • 22:30

Hulvát! Takto ponižovat svoji ženu. I kdyby měl pravdu, tak něco takového hlásat veřejně, je ubohost. Tím jí určitě nepomůže.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.