Felix píchá do vosího hnízda: Gelemová opět ve hře! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Felix píchá do vosího hnízda: Gelemová opět ve hře!

Otevřený rozhovor Felixe Slováčka: K Dádě se vrátím, až se měsíc neopije! A dál nocuje s exmilenkou
Otevřený rozhovor Felixe Slováčka: K Dádě se vrátím, až se měsíc neopije! A dál nocuje s exmilenkou (Foto: Martin Hykl, David Kundrát, archiv)

Tomu se říká dráždit hada bosou nohou. Není to tak dlouho, co si Dáda Patrasová (66) oddychla, že má svého muže po sedmi letech zpátky doma, a už aby si zase dávala pozor! Ačkoli nedávno Felix Slováček (78) konstatoval, že je pro něj Lucie Gelemová (39) mrtvá, jeho slova se tak úplně neslučují s jeho činy.

Klid neměl v domácnosti Dády Patrasové a Felixe Slováčka dlouhého trvání. S tak rychlým déjà vu královna dětských srdcí zřejmě nepočítala. Manželé se sice vrátili do starých kolejí, tam se ovšem objevily i staré problémy. Malířka Lucie Gelemová zkrátka Dádě nedá nikdy spát...

Felix Slováček: Popsal, jak si představuje nádhernou lásku

Video se připravuje ...

Ať chce, nebo ne, do jejich manželství se zapsala, a nabyla tím jisté popularity, kterou nyní využívá ve svůj umělecký prospěch. Nutno dodat, že se jí to daří. Svá díla nyní vystavuje v Obecním domě vedle malířského velikána Vladimíra Komárka (†74). Že se skutečně jedná o významnou událost, dokazuje i fakt, že na vernisáž dorazily i známé tváře. Jak napsal server ŽivotvČesku, výstavu dokonce zahájila herečka Jiřina Bohdalová (91).

Nikdo sice neočekával, že se na této akci objeví i Felix Slováček, opak je však pravdou. Důvody pro návštěvu výstavy má ale jiné, než se na první pohled může zdát. Výstavu pořádá Felixův kamarád František Komárek, kterého by chtěl svou přítomností podpořit. „Abych pravdu řekl, doteď jsem se o to nezajímal, protože jsem nyní pracovně v italském Salernu, ale až přijedu, půjdu se tam s Františkem podívat. Přece jen je to můj kamarád," objasnil své rozhodnutí výše zmíněnému serveru.

Patrasová slavila narozeniny: Italského milence si nechám!

Video se připravuje ...

Postranní úmysly muzikant, zdá se, nemá, to ovšem neznamená, že bude díky tomu Dáda klidnější. Že by to ale ranami osudu několikrát zasaženou zpěvačku překvapilo, se říct nedá. „Tohle je pro mě velice špatné téma. Nevěděla jsem o tom a popravdě mě to ani nezajímá. Chci říct jen to, že je to velice trapné," vyjádřila se k situaci Patrasová.



Přečtěte si
ejvm1712
5. 5. 2022 • 15:04

Felix píchá. To je dobře.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.