Zničený Felix Slováček před oslavou: VŠICHNI MI JIŽ ZEMŘELI! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Zničený Felix Slováček před oslavou: VŠICHNI MI JIŽ ZEMŘELI!

Felix Slováček
Felix Slováček (Foto Facebook, ara )

Za rok ho čeká osmdesátka a rád by uspořádal pro své příznivce koncert. Felix Slováček (78) ale pomalu nemá, koho by pozval. „Koho si mám vzít na koncert, všichni jsou mrtví. Není tu Karel Gott, Láďa Štaidl, zemřela Eva Pilarová,“ vypočítává smutně, kdo ho v poslední době opustil.

Sedmdesátku oslavil velkolepě v Lucerně. Karel Gott (†80) mu tam tehdy v roce 2013 vysekl poklonu z počátků jejich spolupráce po svém: „Středního vzrůstu jsi, Felixi, avšak když hraješ, velik si.“ Přišla mu popřát celá řada slavných gratulantů, mezi nimiž nechyběla ani Hana Zagorová (75). Ta nyní řeší vážné zdravotní problémy a na koncerty nemyslí. Navíc Felixe ještě ke všemu čeká v sobotu poslední rozloučení s dávným kolegou z kapely, bubeníkem Honzou Žižkou (†67). Žádná radost.

Dáda Patrasová obvinila Gelemovou: Vtáhla Felixe do sekty!

Video se připravuje ...

Felix se se svými starostmi přišel svěřit letité kamarádce, známé pořadatelce večírků a akcí Růžence Nechanské. Zahrál jí k 77. narozeninám. „Aspoň, že už se můžeme scházet. Ten covid nás všechny připravil o dva roky života. Některé přátele jsem skutečně dlouho neviděla,“ přiznala královna mejdanů. Její narozeniny byly jednou z prvních akcí, které po pandemii pořádala. Nenechali si ji ujít Vlastimil Harapes (75), modelka Andrea Verešová (41), moderátor Saša Hemala (69), malíř Josef Velčovský (76), herečka Bára Fišerová (43) ani právě Felix.

Nerozhodná Dáda Patrasová: Ostrá slova o Felixovi! A Valentýn slavila s Italem Vitem

Video se připravuje ...

Trn z paty mu vytrhnou děti

Jedinou jistotu má Felix Slováček v rodině. Děti nenechají tátu ve štychu. Dcera Anička Julie (26) a syn Felix (36) mu určitě přijdou zazpívat i zahrát.



Přečtěte si
Alva
4. 4. 2022 • 10:23

Oprava- co bude zítra a on řeší, co bude za dva roky.

Alva
4. 4. 2022 • 10:22

Jé, já nevím co co bude za a on má starosti, co bude za 2 roky.

mbmb
4. 4. 2022 • 07:06

Blesk ,Aha vyhrožuje varováním pro diskusi.A drive i TV aniž by tam byl jediný vulgarismus !!!!
Podle mne právě v diskusích jsou zajímavější info než bla bla v článku! No tak to je svoboda jak má byt

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.