Zlom u Patrasové a Slováčka: JDE O DĚTI! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zlom u Patrasové a Slováčka: JDE O DĚTI!

Slováček by rád na dovolenou. Současná situace tomu ale nenahrává...
Slováček by rád na dovolenou. Současná situace tomu ale nenahrává... (Machan, Klejch, Tran)

V poslední době upevňují vztahy a po letech působí jako harmonický pár. Klacky pod nohy ale Dádě Patrasové (65) a Felixi Slováčkovi (83) hází současná napjatá situace, kterou hudebník nebere na lehkou váhu.

Dovolená na Kanárských ostrovech byla znamením, že svůj vztah myslí Dáda a Felix opravdu vážně, ale místo relaxace si oba kousali nehty u čtení zpráv týkajících se Ukrajiny. Během jejich pobytu u moře totiž rusko-ukrajinský konflikt začal, dovolená tak rázem vzala za své.

Momentálně tedy zůstávají doma a čekají na zlepšení situace. Plány by sice byly, týkaly by se dokonce celé rodiny, která takto pohromadě velmi dlouho nebyla, a jde tedy o velký krok všech členů. Kdy se je podaří uskutečnit, je však momentálně ve hvězdách. „No a pokud skončí konflikt na Ukrajině, tak bychom jeli na dovolenou i s dětmi, takže Anička, Felix i Dáda, a líbilo by se mi Turecko. Jen mám strach z války, aby to nepřeteklo do dalších států," prozradil v rozhovoru pro server ŽivotvČesku.cz.

Nerozhodná Dáda Patrasová: Ostrá slova o Felixovi! A Valentýn slavila s Italem Vitem

Video se připravuje ...

Doma se ale saxofonista rozhodně nudit nebude. Oproti minulému roku, kdy si spíše stěžoval na málo práce, je totiž značně zaneprázdněný. „Mám naplánovanou řadu koncertů s orchestrem, čeká mě také vystupování na několika plesech a další kulturní akce, takže to určitě bude pěkné," dodal Slováček plný nadějí v lepší zítřky.

Dáda Patrasová obvinila Gelemovou: Vtáhla Felixe do sekty!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
kinki
26. 3. 2022 • 11:12

Dvaja starí blázni znova na scéne.

Dianthos
25. 3. 2022 • 09:34

Oni už asi vážně nejsou psychicky v pořádku. Proč do dovolené pletou Ukrajinu? Copak to je nějaká světová válka, která ohrožuje dovolenkové destinace?
Vlastně je mi jich líto, pokud nechtějí jet na dovolenou, dokud neskončí válka na Ukrajině. Jak s takovým ultimátem naloží pan Putin? Posype si hlavu popelem a v zájmu rodinného štěstí Slováčků zastaví boje?

-bello-
24. 3. 2022 • 23:45

No jasně!
Až do Egypta a dál zasáhne Putin.
Ta masáž mi vadí

Alva
24. 3. 2022 • 15:58

Jaké plesy, plesová sezóna dávno skončila, ale to asi pan Slováček neví, pochovala se basa a šmitec.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.