Přiznání Patrasové: Každý den se modlím o jeho zdraví. O Felixe nejde! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Přiznání Patrasové: Každý den se modlím o jeho zdraví. O Felixe nejde!

Dáda Patrasová
Dáda Patrasová (Karel Kopáč, Tonda Tran, archiv)

Královna dětských srdcí Dáda Patrasová (66) nedávno pronesla, kdo je pro ni už pěknou řádku let tím největším profesním vzorem. Kupodivu to nejsou její zesnulí rodiče Věra Patrasová a Karel Patras, ale někdo, koho byste možná nečekali.

K hudbě a celkově k uměleckému stylu života přivedli Dádu její rodiče. Maminka totiž zpívala v Kühnově dětském sboru, kam se později dostala i sama Dáda a tatínek byl sólista symfonického orchestru. Nicméně Dádinou největší pýchou bylo něco úplně jiného.

Nerozhodná Dáda Patrasová: Ostrá slova o Felixovi! A Valentýn slavila s Italem Vitem

Video se připravuje ...

„Moje největší pýcha je ale období, kdy jsem mohla být v divadle Semafor s Jiřím Suchým (90), to byla pro mě druhá škola, nebo možná dokonce ještě první, důležitější než byla konzervatoř. Hodně jsem se toho od Jiřího naučila a je to opravdu můj největší profesní vzor,“ svěřila se zpěvačka pro web ŽivotvČesku.cz

„Každý den se modlím za jeho zdraví. Pochopitelně i své a své rodiny, protože zdraví je skutečně to nejcennější," dodala na závěr. Očividně jí na Jiřím Suchém velmi záleží a vděčí mu za vše, co ji naučil.

Dáda Patrasová obvinila Gelemovou: Vtáhla Felixe do sekty!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.