Všechno je jinak! Jsem jen loutka, tvrdí Patrasová | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Všechno je jinak! Jsem jen loutka, tvrdí Patrasová

Dáda Patrasová a Felix Slováček
Dáda Patrasová a Felix Slováček (profimedia.cz)

Dalo se čekat, že návrat k Felixovi bude zároveň znamenat vstupenku veřejnosti do každého detailu osobního života. Ale čeho je moc, toho je příliš. Dáda Patrasová (65) přiznala, že se víc, než kdy jindy cítí jako štvanec. 

Herečka a zpěvačka se tvrdě obula do nepravdivých zpráv, které se objevují v médiích. „Z mnoha zpráv v médiích je pravda tak pět procent,“ postěžovala si Patrasová v rozhovoru pro magazín Sedmička a dodala: „V tom zbytku si novináři žijí život můj, mého muže nebo našich dětí po svém. Tak, jak to potřebují. Já už si skutečně připadám jako loutka v jejich rukou. Loutka, se kterou manipulují po svém.“

Dáda po návratu Felixe: Milence si nechá! A trápení Zagorové pokračuje

Video se připravuje ...

Podrobně také rozebrala situaci, jak to tenkrát bylo s červeným srdcem, který dostal od Dády Slováček kolem krku na křtu klipu zpěvačky Electric Lady. „Já jem mu kolem krku žádné nafukovací srdce nedávala. To mu tam dali fotografové, kteří pak zavolali, ať u toho zapózuju,“ měla se také svěřit Sedmičce a dodala: „Kde bych to srdce na večírku asi vzala, prosím vás. Že bych si ho s sebou vzala a na místě nafoukla? Nejsem blázen.“ Jediné, co tu příliš nehraje, je důvod, proč se Dáda nechává ke všemu a patrně i velmi snadno přemluvit. Opravdu je dospělá, sebevědomá žena jen bezbrannou obětí mediální masáže?

Dáda Patrasová obvinila Gelemovou: Vtáhla Felixe do sekty!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.