Na Slováčkovou je to už moc: NEČEKANÝ DISTANC OD RODIČŮ? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Na Slováčkovou je to už moc: NEČEKANÝ DISTANC OD RODIČŮ?

Anička Slováčková
Anička Slováčková (Blesk:Tonda Tran TONDA TRAN)

Herečka Anna Slováčková (26) je bezpochyby velmi talentovaná a její úspěšná kariéra je toho důkazem. Nicméně bývá často spojovaná s kauzou svých rodičů Dády Patrasové (65) a Felixe Slováčka (78), což jí pije krev. Její pohár trpělivosti už zřejmě přetekl.

Slováček před zhruba pěti lety opustil Patrasovou a začal žít se svou tehdejší milenkou Lucií Gelemovou (39). To celé rodině obrátilo život naruby a byly pod drobnohledem. Dnes už je sice zase všechno při starém, Dáda s Felixem už spolu zase vrkají. Anička je ale na téma "rodiče" už doslova alergická.

Dáda Patrasová obvinila Gelemovou: Vtáhla Felixe do sekty!

Video se připravuje ...

„Já vůbec neřeším jejich situaci. Nevidím do jejich vztahů, do toho, co se u nás doma děje. Dávám od toho absolutně ruce pryč a nechci se o tom do médií jakkoliv vyjadřovat, protože už toho mám plné zuby,“ pronesla Slováčková pro iDnes.cz. Jediné, po čem očividně touží, je klid.

Nerozhodná Dáda Patrasová: Ostrá slova o Felixovi! A Valentýn slavila s Italem Vitem

Video se připravuje ...



Přečtěte si
rydlo
24. 4. 2022 • 17:32

A vypadá to, že když v rodině existuje úspěšná zpěvačka a některý z rodičů je herec,herečka, tak najednou dcerky a neteř samy sebe považují za vynikající herečky a zpěvačky. A to přestože jejich zpěv je k neposlouchání a herecké výkony Prachařové a Slováčkové by snad byly dobré pro potulná divadla, tam by se přehrávání ztratilo.

defakto
24. 4. 2022 • 09:30

... vypadá to , že mladá Slováčková má tyto oslavné články o sobě v AHA předplacené , anebo je na oplátku pro AHA tzv, zdrojem , prostě poskytuje informace o svých kamarádech hercích.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.