Zlá krev mezi příbuznými: Zpěvák Smolík pohřbil tátu bez rodiny! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Zlá krev mezi příbuznými: Zpěvák Smolík pohřbil tátu bez rodiny!

Jakub Smolík nechal otce spálit a tajně ho pochoval.
Jakub Smolík nechal otce spálit a tajně ho pochoval. (Facebook, archiv)

Zpívá dojemnou píseň Ave Maria o svých rodičích, ale při pohřbu tatínka Jaroslava se moc nepředvedl. Údajně ho nechal Jakub Smolík (62) proti jeho přání spálit a uložil ho bez obřadu. Přitom v červnu, kdy mu táta zemřel, truchlil.

Se svým smutkem se Jakub, známý romantickými songy, svěřil svým příznivcům. „Dnes mi odešel do nebe tatínek. Kdo jste ho znal, věnujte mu tichou vzpomínku,“ oznámil zpěvák 7. června na sociálních sítích. Dalo by se čekat, že se s tátou důstojně rozloučí. Jenže...

Jakub Smolík na pohřbu Náhlovského: Byl to hodně smutný klaun...

Video se připravuje ...

Skláři ze Sázavy, s nimiž jeho otec Jaroslav Smolík žil a pracoval, chtěli jít na poslední rozloučení. „Jarda si pořídil hrob, aby ho tam v rakvi mohli uložit,“ prozradil jeden z celoživotních známých. „A syn prostě zvolil proti jeho poslednímu přání kremaci. Rozloučení vůbec neudělal, neřekl to ani své rodině,“ běduje pán, který je už v letech. Podle něj porušil Jakub dohodu, kterou s rodiči uzavřel, když na něj přepsali dům v Sázavě i pozemky. „Poslední přání se mají plnit. Kdo jiný už by to měl udělat, když ne vlastní dítě...“ říká smutně.

Oblíbený zpěvák má přitom ve svém repertoáru skladbu Otec a syn, jejíž text připomíná jeho dětství s tátou. „Tak mě bláznivej čas žene k vodě a já jsem rád. K řece do údolí, kam můj táta dřív na ryby chodil. Bral mě s sebou a já málem zapomněl jít si hrát. Jak svět pod hladinou jen pro nás dva na chvíli ožil...“ zpívá Smolík v písni.

Jakub Smolík se vrací na pódia. Přijede americkým bourákem!

Video se připravuje ...

Cukrárna šla stranou

Vlastnil malou cukrárnu ve Stříbrné Skalici. I když cukrárna prosperovala, tak s podnikáním skončil pro nedostatek času.



Přečtěte si
Eva Glaserová
24. 7. 2022 • 13:23

Znám Jakuba velice dobře, tak hodných lidí jako je on je jako šafránu. Tou zlou krví v rodině bude někdo jiný, ale rozhodně ne Jakub. Osobně jsem mu kondolovala a vím, že tatínkova smrt ho hodně zasáhla a pohřeb žehem byl na výslovné přání Jakubovi maminky a manželky zemřelého pana Smolíka... Vím, že AHA je jen obyčejný bulvár, který si libuje v pošpinění známých osobností a nebylo by asi od věci, než vyplodit takový hnus, ověřit si jaká je skutečná pravda... Ovšem to by pak čtenáře asi netáhlo a ten, kdo napsal tento nesmysl by se měl panu Smolíkovi na stejném místě omluvit!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.