Gondík kontra Háma: Rozkol parťáků po 25 letech! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Gondík kontra Háma: Rozkol parťáků po 25 letech!

Podivné kamarádství Aleše Hámy: Obral Gondíka o práci! Ani mu to neřekl
Podivné kamarádství Aleše Hámy: Obral Gondíka o práci! Ani mu to neřekl (Foto ČT, archiv)

Kapela je radost i starost. Své o tom ví i herci a moderátoři Aleš Háma (49) a Dalibor Gondík (52). Ti v druhé polovině devadesátých let založili kapelu Hamleti, se kterou slavili úspěch. Před dvěma lety ale přišel pro mnohé nečekaný konec. O důvodech se dodnes spekuluje, ale proslýchá se, že si zmíněná dvojice vjela do vlasů…

Lidé se mění, doba jde dopředu a starší kapely a interpreti se buď musí přizpůsobit, nebo holt smířit s koncem. Víc hlav sice víc ví, ale ne vždy se dojde ke společné představě. „Staly se věci, na které měli členové kapely každý jiný názor, a tak jsme si řekli, že každý půjdeme svojí vlastní cestou,“ uvedl moderátor hudební show Tvoje tvář má známý hlas pro server eXtra.cz.

Rána pro Aleše Hámu: Rozchod po 25 letech!

Video se připravuje ...

S poněkud odlišným pohledem na věc se svěřil webu Super.cz Dalibor Gondík. „Každý jsme asi našli nějakou jinou pracovní cestu a směřování životů. Byly jsme čtyři strašně silné osobnosti. Byla to pro mě pětadvacetiletá radost, která se vypařila. Ale hraju v jiných formacích a skupinách, tak to neřeším," uvedl tehdy.

Nakonec ustoupil pro klid všech členů kapely Dalibor Gondík, a bylo tudíž po Hamletech. Kapela sice funguje dál, stejné to však není. „Říkáme tomu Aleš Háma & friends a hrajeme společně s Peťou Vondráčkem a Kubou Wehrenbergem a zahostovat si tam většinou může, kdo chce," prozradil Aleš Háma. Zlá krev ale mezi ním a Gondíkem údajně nepanuje. „To, že jsme s Daliborem nedávno vystupovali v pořadu Tvoje tvář má známý hlas, lze brát jako důkaz, že proti sobě nestojíme jako nějací rivalové nebo v zásadní rozepři. Jenom jsme uzavřeli nějakou svou životní kapitolu," vysvětlil Háma.

Aleš Háma: Než skončím v LDNce, tak si chci užít pořádní dobrodružství

Video se připravuje ...

Kámen úrazu měl představovat projekt České televize V karavanu po Česku, který místo Dalibora Gondíka, jenž byl i jeho autorem, začal na poslední chvíli uvádět jeho dlouholetý kamarád Aleš Háma. Ačkoli se vztahy od doby poteciální zrady patrně zlepšily, rány se zřejmě ještě zcela nezahojily.



Přečtěte si
fesak2
14. 6. 2022 • 15:29

ten Háma se nacpe úplně všude, zdá se mi, že nebude moc rovnej chlap

-bello-
14. 6. 2022 • 00:01

Hámu nesnáším a nikdy to nebude jiné.Trapák v akci taxi

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.