Psst, táta to neví: Nečekaný odklon Ledecké od snowboardingu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Psst, táta to neví: Nečekaný odklon Ledecké od snowboardingu

Ester Ledecká vyplázla yplázla na svoji a svoji agenturu genturu jazyk, sponzorské ponzorské prachy si odteď i odteď budou v rodině řídit odině řídit sami.
Ester Ledecká vyplázla yplázla na svoji a svoji agenturu genturu jazyk, sponzorské ponzorské prachy si odteď i odteď budou v rodině řídit odině řídit sami. (profimedia.cz, J. Koťátko)

Olympijská vítězka Ester Ledecká (27) je bezpochyby sportovní talent. Zatím se jí nejvíce dařilo na lyžích a snowboardu, ale věnuje se i dalším sportům, například kickboxu. Teď ale vyšlo najevo, že se dokonce chystá na MMA souboj! O této supertajné informaci neřekla ani svému tatínkovi Janku Ledeckému (59).

V pátek se v Plzni konala společenská akce bojových sportů IAF 5. V ukázkách s objevily nejen upoutávky na drsné rvačky v kleci, ale také spot na nově připravovanou reality show, která se zaměří na začínající MMA zápasníky. Diváci byli v šoku, když tam zahlédli i jméno Ledecké. Tu přitom už delší dobu trénuje zkušený bijec Petr Ondruš.

Ledecká: Čtvrté místo mi přijde jako zázrak. Bavit se o zranění je smutné

Video se připravuje ...

„S Ester jsme se domluvili, že nebudeme vydávat nic dříve, než uznáme za vhodné. Pořád se natáčí, nemůžu tedy říct nic jiného, než že si musíte počkat do září, až půjde show do televize,“ pronesl Petr pro Expres.cz. Ester o této novině neřekla ani svému otci Janku Ledeckému, se kterým mají velmi blízký vztah.

„Vůbec o tom nic nevím, to od vás slyším poprvé,“ vykoktal ze sebe překvapený Ledecký, když ho redakce webu Expres o plánech jeho dcery informovala. Že by se Ester bála tátovi reakce? 

Ester Ledecká v Pekingu: Ze snowboardu třetí zlato, na lyžích čekala na zaváhání soupeřek

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.